05 / 05 / 2024

Fuar İzmir Mart ayına yetişecek

Fuar İzmir Mart ayına yetişecek

Meslek odalalarının başkan ve yöneticileri ile kanaat önderlerinden oluşan İzmir Ekonomik Kalkınma, Koordinasyon Kurulu üyeleri, Gaziemir’deki Fuar İzmir şantiye alanını ziyaret etti. Fuar Mart'ta açılacak

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da Hilton Convention Centar'da gerçekleştirilecek.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

Fuar İzmir Mart ayına yetişecek Haberi

Fuar İzmir Mart ayına yetişecek

Meslek odalalarının başkan ve yöneticileri ile kanaat önderlerinden oluşan İzmir Ekonomik Kalkınma, Koordinasyon Kurulu Kurulu üyeleri, İzmir fuarcılığına yeni bir boyut kazandıracak Gaziemir’deki Fuar İzmir şantiye alanını ziyaret etti. Başkan Kocaoğlu Fuar İzmir’in yüzde 83’ünün tamamlandığını, Mermer Fuarı’nın 25 Mart’ta burada düzenleneceğini açıkladı.


Gaziemir’de Çevre yolu ile ESBAŞ arasında 337 bin metrekarelik alanda inşaatı hızla devam eden yeni fuar kompleksini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte gezen kurul üyelerine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe tarafından brifing verildi. Fuar İzmir’in 25 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek MARBLE - 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na yetiştirebilmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Fuar İzmir’de ilk etapta 50 fuar düzenleneceği, bu sayının...