29 / 04 / 2024

Fuar İzmir ne zaman bitecek

Fuar İzmir ne zaman bitecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hem Fuar İzmir’in, hem MARBLE 2015’in tanıtımını yapmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi..

Fuar İzmir ne zaman açılacak?

25 Mart’ta, Türkiye’nin en büyük fuar organizasyonu MARBLE 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açacak olan İzmir’in yeni fuar alanı Fuar İzmir’de, beş adet Eyfel Kulesi inşa edilecek kadar demir kullanıldı.

Fuar İzmir’in yüzde 85’i bitti!

İzmir Gaziemir ’ deki Fuar İzmir inşaatının yüzde 85 tamamlandı. İzmir Valisi ve milletvekilleri Fuar İzmir şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fuar İzmir'in inşaatının yüzde 85'i bitti!

Gaziemir’deki Fuar İzmir inşaatının yüzde 85 tamamlandı; enerji hattı deplasesi de gerçekleştirildi. Aziz Kocaoğlu, kent fuarcılığını 5 kat büyütecek projeyi bitirme noktasına geldikleri için bahtiyar olduklarını söyledi.

Fuar İzmir'de çalışmalar devam ediyor!

Meslek odalalarının başkan ve yöneticileri ile kanaat önderlerinden oluşan İzmir Ekonomik Kalkınma, Koordinasyon Kurulu Kurulu üyeleri, İzmir fuarcılığına yeni bir boyut kazandıracak Gaziemir’deki Fuar İzmir şantiye alanını ziyaret etti.

Fuar İzmir 25 Mart'a yetişecek!

Kentin kanaat önderlerinden oluşan İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu Kurulu üyeleri, İzmir fuarcılığına yeni bir boyut kazandıracak Gaziemir’deki Fuar İzmir şantiye alanını ziyaret etti.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek!

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Fuar İzmir ne zaman bitecek Haberi

Fuar İzmir ne zaman bitecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hem Fuar İzmir’in, hem MARBLE 2015’in tanıtımını yapmak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Kocaoğlu, “Bugün Türkiye’de ve dünyada bir ilki gerçekleştiriyoruz. Fuar İzmir, arazinin kamulaştırmasından inşasına varıncaya kadar bir yerel yönetim tarafından gerçekleştirilen ilk projedir” diye konuştu.


‘Kaldıraç olacak’

Kocaoğlu, kent merkezine 15 dakika, havalimanına ise maksimum 10 dakika mesafede kurulan tesisin başta fuarcılık olmak üzere İzmir’deki birçok sektör için kaldıraç olacağını söyledi. Böyle bir projeyi başarmanın ve 400 milyon TL tutarındaki yapım maliyetini sadece İzmir Büyükşehir Belediyesi olanaklarıyla karşılamanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, şunları söyledi:

“Ayrıca ESBAŞ İZBAN istasyonundan alana yapacağımız monoray ve yeni iznini aldığımız trompet kavşakla birlikte tahmini 600 milyon liraya çıkacağını hesaplıyoruz. İkinci etapla birlikte maliyeti 1 milyar lirayı bulacak bir...