07 / 05 / 2024

fuara katılan şirketler

fuara katılan şirketler

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımalarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirtti. Akyıldırım, ''Arap ülkeleri projelerini üstlenmemizin yolu açılıyor'' dedi.

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

1 trilyon dolarlık ABD’li çip devi Avrupa'da yatırıma hazırlanıyor!

Yapay zeka rallisiyle birlikte 1 trilyon dolarlık değere ulaşan şirketler kulübüne katılan Kaliforniya merkezli çip üreticisi Nvidia Avrupa'da yatırım planlıyor.

Ziraat Bankasından müşterilerine kampanya! Kampanyaya katılana 2000 TL hediye veriyor!

Ziraat Bankası, müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor! Kampanyaya katılan müşteriler, tam 2000 TL hediye kazanacaklar. Katılım için son tarih olarak 31 Mart olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 15 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. İşte katılan istekliler...

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

Site toplantılarına vekalet ile katılanların söz hakkı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, eşinin adına site toplantılarına katılan bir bir malikin toplantıda alınan kararların iptali için dava açtığını ancak mahkemenin aktif husumet ehliyeti yokluğu nedeniyle davayı reddettiğini, bu konuda hangi haklara sahip olduğu soruldu.

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Araplar Türk gayrimenkul sektörü ile buluşacak!

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen TurabExpo Fuarı 20-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜRAP, 19 Arap ülkesinde kurduğu organizasyon aracılığı ile fuara katılan firmaların konutlarının, Arap ülkelerinde satışına da aracılık yapacak...

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Evim Türkiye Fuarı’ndan sektöre 500 milyon lira destek!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan firmalar ilgiden, satışlardan ve satış bağlantılarından çok memnun olduklarını belirtti.

fuara katılan şirketler Haberi

fuara katılan şirketler

Pakpen, yapı ve inşaat malzemeleri sektörünün 35 yıldır kaplama, izolasyon, HVAC, banyo ve mutfak, çelik, su teknolojileri, kapı ve pencere gibi, hemen her dalını bir araya getiren BİG 5 Dubai Fuarı'nda, ürünlerini tanıttı. 17-20 Kasım 2014 tarihinde ziyaretçileriyle buluşan fuar, 1979 yılından bu yana inşaat sektöründe ürün tedarikçileri ile alıcılan buluşturuyor. 


Ortadoğu'nun en büyük inşaat fuan olan BIG 5 Dubai'nin, her yıl 50 binin üzerinde ziyaretçi ağırladığı bilgisini veren Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, fuar sayesinde Pakpen olarak Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin yatınmcılanyla buluşma fırsatı bulduklarını kaydetti. Pakpen'iıı kalite iddiasını yurtdışına taşımanın kendileri için öncelikli olduğunu vurgulayan Akyıldırım, yurtdışı fuarların bu hedeflerini gerçekleştirmede önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.


Akyıldırım, önümüzdeki süreçte, Azerbaycan başta olmak üzere komşu ülkelerde ve Körfez...