02 / 05 / 2024

Fuat Köktaş projeleri

Fuat Köktaş projeleri

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, millete hizmet yolunda son 12 yılda Samsun' a 905 milyon TL Toplu Konut ve Sosyal Donatı yatırımı yapıldığını söyledi.

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Müteahhitlerden fiyat farkı güncellemesi talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Hükümetten ve sayın Cumhurbaşkanı'ndan orta ve büyük rakamlı projeleri durdurmalarını ve sözleşmeleri 'güncel' enflasyona göre fiyat farkı güncellemesi yapmalarını istirham ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 8 Şubat'ta başlayacak!

Türk gayrimenkul sektörü, şubatta gerçekleştirilecek olan dev organizasyon ile Avrupa’daki gurbetçilerle biraraya geldi. Amaç ise başta İstanbul olmak üzere büyük illerdeki projeleri tanıtıp piyasayı hareketlendirmek.

Ack Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ack Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cihan Küçüktaş tarafından kuruldu.

İhale aşamasındaki projeler için durdurma kararı!

Kamu yatırımlarına yönelik önlem alan Hükümet, ihale aşamasında ve henüz ihaleye çıkılmamış projeleri durdurma kararı aldı.

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasool Moradı Madadlou ve Fuat Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Fuat Köktaş projeleri Haberi

Fuat Köktaş projeleri

Şehirlerde hızla artan konut talebine hızlı yanıt verilememesınin kentlerin kimliğini tehdit eden bir tehlike olduğunu ifade eden AK Parti Samsun II Başkanı Fuat Köktaş. buna karşı Hukumet'in 2003 yılında hayata geçirdiği Acil Eylem Planı ile toplu konut ve kentsel dönüşüm uygulamalarına hız verdiğini hatırlattı. 

hibı olmasında öncü ve destekleyici rol üstlenen TOKİ. modern yaşamın gerektirdiği sosyal ve teknik özelliklere sahip, doğal ve kültürel değerlerle bütünleşmiş alanlarda alternatif modeller üreterek, öncelikle konutu olmayan dar gelirli insanların konut sahibi olmalarına destek oluyor." dedi. 


10 YILDA 470 BİN KONUT 


TOKİ öncülüğünde yürütülen Planlı Kentleşme Konut Seferberliği kapsamında 2003-2013 yılları arasında ülke genelinde yapılan 59,1 Milyar TL yatırımla 470 bin konut tamamlandığını bildiren Fuat Köktaş. 606 bin 225 konut ve 5 bin 80 sosyal donatının yapımına...