02 / 05 / 2024

Fuat Köktaş

Fuat Köktaş

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, millete hizmet yolunda son 12 yılda Samsun' a 905 milyon TL Toplu Konut ve Sosyal Donatı yatırımı yapıldığını söyledi.

Fuat Köktaş: Samsun'a 905 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, hızla artan konut talebine şehirlerin, normal gelişme hızında yanıt verememesinin, uzun yıllardır kentlerin kimliğini tehdit edecek bir ölçüde sağlıksız biçimde yapılaşmasına sebep olduğunu söyledi.

Fuat Kurt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Kurt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kurt tarafından kuruldu.

Yaşlılık aylığı ve engelli maaşı alanlar hemen bakın! Maaşlar kaç TL oldu? Bakan Göktaş tek tek açıkladı!

Yaşlılık maaşı ve engeli aylığı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan konuya ilişkin bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Bakan Göktaş'tan dar gelirlilere son dakika müjdesi: Vatandaşlık maaşı resmen geliyor! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, vatandaşlık maaşı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek? İşte Bakan Göktaş'ın o açıklamaları...

Enflasyon aralıkta neden düşük çıktı? İşte o sorunun yanıtı!

Aralık ayı enflasyon rakamları şaşırttı. TÜİK verilerine göre enflasyon aralıkta aylık bazda yüzde 1,18, yıllık bazda iste 64,27’ye gerilediği duyuruldu. İşte salı günü yapılan bu açıklamayla herkesin kafasında, “Acaba ne oldu da enflasyon düştü?” sorusu belirdi. İşte bu soruya Merkez Bankası cevap

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

BMW 4 serisi aralıkta ne kadar oldu? En ucuz BMW 4 Serisi kaç lira? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW 4 Serisinin aralık ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW 4 serisi özellikleri neler? BMW 4 serisi aralıkta ne kadar oldu? En ucuz BMW 4 Serisi kaç lira? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kiracılıkta ayrımcılık sebebiyle yapılan başvurular mecliste!

Kiracılıkta görülen ayrımcılık sebebiyle Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumuna yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Fuat Hafriyat İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fuat Hafriyat İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Aksakal tarafından kuruldu.

İkram Göktaş: 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladık!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım’ın son 3 sene içerisinde 98 tertip halinde yaklaşık 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladığını söyledi.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Ack Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ack Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cihan Küçüktaş tarafından kuruldu.

Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasool Moradı Madadlou ve Fuat Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Fuat Köktaş Haberi

Fuat Köktaş

Şehirlerde hızla artan konut talebine hızlı yanıt verilememesınin kentlerin kimliğini tehdit eden bir tehlike olduğunu ifade eden AK Parti Samsun II Başkanı Fuat Köktaş. buna karşı Hukumet'in 2003 yılında hayata geçirdiği Acil Eylem Planı ile toplu konut ve kentsel dönüşüm uygulamalarına hız verdiğini hatırlattı. 

hibı olmasında öncü ve destekleyici rol üstlenen TOKİ. modern yaşamın gerektirdiği sosyal ve teknik özelliklere sahip, doğal ve kültürel değerlerle bütünleşmiş alanlarda alternatif modeller üreterek, öncelikle konutu olmayan dar gelirli insanların konut sahibi olmalarına destek oluyor." dedi. 


10 YILDA 470 BİN KONUT 


TOKİ öncülüğünde yürütülen Planlı Kentleşme Konut Seferberliği kapsamında 2003-2013 yılları arasında ülke genelinde yapılan 59,1 Milyar TL yatırımla 470 bin konut tamamlandığını bildiren Fuat Köktaş. 606 bin 225 konut ve 5 bin 80 sosyal donatının yapımına...