30 / 07 / 2024

Füruz Karık kimdir

Füruz Karık kimdir

Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, "Enerji alanında faaliyete başlarken, ana üretimimiz olan kiremit için de dev bir modernizasyon ve otomasyon yatırımı yapacağız. 20 milyon TL tutarında olacak yatırımla üretim kapasitemiz yüzde 30 artacak...

2022'de 3.4 milyon dolar olan emlak fiyatı, 2023'te 4.7, şimdi 3.2 milyon dolar oldu! Satıcının kafası karışık!

Uzun zamandır fahiş rakamlara yükselen konut fiyatları duruldu. Peki piyasada son durum ne? Piyasa Analisti Kürşad Bucak, bir ilanı paylaşarak "Satıcının kafası karışık, alıcı yok" dedi. İşte o paylaşım...

Ekonomistten “fırsatçılık enflasyonunu” düşürecek yöntem! Herkes uygulayabilir

TÜİK verilerine göre enflasyon Mart ayında yüzde 3,16 geriledi. Yıllık enflasyon ise yüzde 68,50 olarak gerçekleşti. Ancak vatandaşın hissettiği enflasyon hızla artıyor. Ekonomist Tolga Aykut, Türkiye’de yaşanan fısatçılık enflasyonundan kurtulmanın tek yolunu açıkladı. Herkes kolayca uygulayabilir…

İnşaat malzemelerinde fahiş fiyata dev ceza! Bakanlık harekete geçti!

Deprem bölgesinde yapım işleri ve malzeme fiyatlarında fırsatçılık yapan kişiler, 3 milyon 300 bin TL’nin üzerinde idari para cezası ile karşı karşıya kalacak.

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

Küresel piyasalar savaş ve Fed endişesi ile karışık seyirde!

ABD'de makroekonomik verilerin beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi nedeniyle ABD Merkez Bankasının (Fed) politika alanını daraltabileceği endişeleri ile küresel piyasalar karışık bir seyir izliyor. Savaşın yayılma ihtimali de fiyat baskısı yaratıyor.

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

ŞOK’ta, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim!

​​​​​​​ŞOK’tan indirim konusunda ekim müjdesi geldi. Buna göre, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim fırsatı başladı. İşte 1 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Küresel piyasalar haftaya karışık seyirle başladı!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın yılın geri kalanında bir faiz artışına daha gidebileceğine ilişkin endişelerin artmasıyla birlikte karışık bir seyir izlerken, yatırımcılar bu hafta açıklanacak yoğun veri gündemine odaklandı.

Çin'den IMF'ye 'korumacılığa karşı çıkın' uyarısı geldi!

Çin Başbakanı Li Çiang, Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva ile görüşmesinde IMF'den küresel ekonomide korumacılığa, bağları koparmaya ve tedarik zincirlerini kesmeye yönelik girişimlere karşı çıkmasını istedi.

Küresel piyasalar karışık seyirli, yön arayışı devam ediyor!

Dünya genelindeki finans piyasaları, başta ABD olmak üzere merkez bankalarının gelecek döneme ilişkin para politikalarındaki belirsizliklerin devam etmesi nedeniyle karışık bir seyir izliyor.

Küresel piyasalar haftanın son işlem gününde karışık seyrediyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, önemli merkez bankalarının para politikası kararlarının açıklandığı ve yoğun veri gündeminin olduğu haftanın son işlem gününde karışık seyrediyor.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Altın dolar ve borsada son dakika!

Küresel piyasalar, dünya genelinde ekonomik aktiviteye ilişkin olarak devam eden endişelerle karışık bir seyir izlerken, ABD'de devam eden bilanço sezonu yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.

IMF küresel ekonomi için 'karışık bir tablo' çiziyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel ekonominin ilk çeyrekte büyüme tahminlerini biraz geride bıraktığını, ancak verilerin, yavaşlayan ivme belirtilerinin yanı sıra direnç görülen alanlarla karışık bir tablo gösterdiğini bildirdi.

Füruz Karık kimdir Haberi

Füruz Karık kimdir

Grubun, 2014 yılı için önüne koyduğu hedefleri hayata geçirmeye başladığını belirten Başak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, "Enerji alanında faaliyete başlarken, ana üretimimiz olan kiremit için de dev bir modernizasyon ve otomasyon yatırımı yapacağız. 20 milyon TL tutarında olacak yatırımla üretim kapasitemiz yüzde 30 artacak" dedi.


Başak Grubu, yeni girdiği enerji sektörününün yanı sıra kiremit sektöründe başlatacağı modernizasyon yatırımlarıyla büyümesine devam edecek. Modernizasyon ve otomasyon yatırımlarının yaklaşık 20 milyon TL olacağını belirten Baçak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Füruz Karık, yatırım tamamlandığında kiremit sektöründe Türkiye'de liderlik anlamında önemli kazanım sağlayacaklarını iddia etti. Yapacakları yatırımın Türk kiremit sektöründe örnek olacağını söyleyen Karık, "Yatırımımızın tamamı bittiğinde üretim tesisimiz, bir bisküvi fabrikası gibi çalışacak. Başlangıçtan bitiş noktasına ve paketlemeye kadar ürünlerimiz el değmeden...