26 / 07 / 2024

fusion barter

fusion barter

şžirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Jale Yılmaz, Başkan Yardımcısı olarak Zafer Bolat ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Yılmaz Yılmaz görev yapacak

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar! 

Rusya, kripto paraları diğer ülkelerle barter ticarette kullanmak için harekete geçiyor. 

Türk gayrimenkul sektörünün yeni modele ihtiyacı var!

Ünlü Portföy Genel Müdürü Altuğ Dayıoğlu, "Bildiğiniz gibi Türkiye’de bir AVM bolluğu var. Birçok şirket inşaatçı oldu. Çoğu zaman da barter’la çalışan bir sistem oldu. Burada yeni bir modele ihtiyaç bulunuyor. " dedi...

Müteahhitler satışlarda barter yöntemine sıcak bakıyor!

Müteahhitler arasında malzeme tedarikinde yeni ödeme yöntemleri kullanılmaya başlandı. Tahsilat sıkıntısının ardından sektörde yeni arayışlar gündemde.

İnşaat sektöründe barter ile iş yapma oranı 2 puan arttı!

İnşaat malzemeleri üreticilerinin yüzde 10.2’si müteahhitlerden satışları karşılığında daire aldı. İMSAD Başkanı Erdoğan, yaygın kullanılan barter yöntemiyle ilgili, “Barter ile iş yapma oranı bu yıl, 3 ayda 2 puan arttı. Sanayide işlerin yüzde 20'si barter ile dönerse sanayi alarm veriyor demektir”

Gayrimenkulde projelerin yüzde 25’i barterla yükseliyor!

Son 1.5 yıldan bu yana satış sıkıntısı çeken gayrimenkul firmaları için barter yani takas modeli kurtuluş umudu oldu. 

İnşaat sektörü sıkıntılarını barter sistemiyle aşıyor!

İç ve dış dinamikler, dünya ülkeleriyle yürütülen ticari ilişkiler, küresel krizler ve daha birçok etkenin önemli bir rol oynadığı inşaat sektöründe barter sistemi ön plana çıkıyor.

Gayrimenkulcüler borcunu daireyle ödüyor!

Son dönemde ödemelerde takas ve barter yöntemi daha sık kullanılıyor. Çekini ödeyemeyen gayrimenkulcüler, borçlu olduğu firmaya daire öneriyor. Alacaklı sıkışmışsa daireyi alıp bu kez kendi borçlarına karşı başkalarına aktarıyor.

Mavi Barter Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Barter Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çamur tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Maltepe, Tugay Yolu Caddesi, Ofisim İstanbul'da kuruldu.

Değişim Merkezi yeni ofisini tanıttı!

2004 yılında kurduğu Garanti Barter ile barter sektöründe önemli işbirliklerine imza atan ve 10 yıl içinde “emlak takas”, “Sarı Etiket” ve “yapbitakas.com” markalarını kuran Değişim Merkezi gerçekleştirdiği davet ile yeni ofisini tanıttı.

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

İnşaatçıların barter ödemeleri sanayicileri zora soktu!

İSTANBUL Geçtiğimiz hafta 18'incisi düzenlenen uluslararası İNTERMOB Fuarı, mobilya aksesuarları, ağaç ve makine sektöründen katılımcıları bir araya getirdi.

Türk Barter'dan inşaat sektörüne destek kredisi!

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sırrı Şimşek, Türk Barter'dan inşaat sektörüne destek kredisi verdiğini böylece firmaların nakit parasının kasalarında kaldığını söyledi.

Erdoğan: Küba'dan inşaat karşılığında doktor alalım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Latin Amerika turuyla gündeme gelen Küba'nın sağlık potansiyeli Türkiye'nin hekim açığını kapatmak için kullanılacak. Erdoğan Latin Amerika dönüşü yaptığı açıklamada 'Barter' modelini güdeme getirdi.

fusion barter Haberi

fusion barter

Fusion Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi, Jale Yılmaz, Zafer Bolat, Cevahir İthalat ve İhracat şžirketi, Minateks Giyim Sanayi ve Ticaret şžirketi ile Fusion Barter A.şž. tarafından İstanbul Mecidiyeköy 'de kuruldu.

500 bin TL sermayeye sahip şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımı şöyle;

100 TL 'si Cevahir İthalat ve İhracat şžirketi 'ne,
100 TL 'si Minateks Giyim Sanayi ve Ticaret şžirketi 'ne,
100 TL 'si Fusion Barter A.şž. 'ye,
100 TL 'si Zafer Bolat 'a,
499 bin 600 TL 'si Jale Yılmaz 'a ait.

Fusion Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri hafriyat ve nakliye işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

şžirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak...