29 / 04 / 2024

futbolcu sneijder

futbolcu sneijder

Galatasaray'a transfer olması beklenen futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, İstanbul'da ev arayışlarına başladı...

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasında gayrimenkul krizi!

Eşiyle boşanma aşamasında olan futbolcu Özer Hurmacı'ya eşi Mihriman Hurmacı ile mahkemelik oldu. Mihriman Hurmacı, Özer Hurmacı'nın 20 gayrimenkulü olduğunu öne sürerek 50 bin TL katılma alacağı davası açtı. 

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Sneijder, Yolanthe Cabau'nun İbiza'daki mekanını sattı!

Yolanthe Cabau ile boşanma aşamasına gelen Sneijder, güzel model için İbiza’da açtığı ‘Xaxa’ adlı mekanı sattı. İkili bu satışla ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Wesley Sneijder 2 evinin tapusunu Yolanthe Cabau'ya verecek!

Bİr dönem Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolüne göre, Sneijder'a ait İbiza'daki lüks villa ile Hollanda'daki evlerinin de tapusu Cabau'ya verilecek.

Futbolcu Pele New York'taki 40 yıllık evini sattı!

Brezilyalı efsane futbolcu Pele, New York'taki evini sattı. 40 yıllık evini satan Pele 1979 yılında 156 bin dolara satın aldığı evini 2.85 milyon dolara sattı.

Wesley Sneijder konut işine el attı!

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder konut işine el attı. Yıldız futbolcu Econ İnşaat'ın yeni yatırımları hakkında detaylı bilgi almak için İstanbul'a geldi....

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Arda Turan, Çubuklu Vadi Evleri’nden villa kiraladı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan’ın oturduğu Çubuklu Vadi Evleri’nden aylık 20 bin TL'ye villa kiraladı. 

Arda Turan Londra'dan 22 milyon TL'ye ev aldı!

Barça ile yol ayrımında olan ve adı Galatasaray da dahil olmak üzere birçok takımda top oynayan ünlü futbolcu Arda Turan Londra'dan 22 milyon TL'ye ev aldı.

İbrahim Toraman'a imar davasında ceza!

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın dükkanında imar planı dışında genişletme yaptığı geçekçesi ile yargılandığı dava sonuçlandı. 

Mesut Özil Londra'daki villasını yeniledi!

Türk asıllı Alman millî futbolcu olan Mesut Özdil ile nişanlısı Amine Gülşe yakında nikah masasına oturacak. Mesut Özil Londra'daki villasını Amine Gülşe için yeniledi.

Caner Erkin, Miami Porsche Design Tower'dan rezidans aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için Miami'deki Porsche Design Tower adlı gökdelenden 7 milyon dolara lüks daire satın aldı.

futbolcu sneijder Haberi

futbolcu sneijder
Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fenerbahçeli futbolcu Kuyt'un eşi ile yakın arkadaş. Cabau, Kuyt'un eşi Gertrude'den İstanbul'dan ev fotoğrafları istedi. Eşi ev arayışlarına başlayan Sneijder Galatasaray'a evet derse, ailesiyle birlikte Florya'da bir villada...