29 / 04 / 2024

Future Park satışları

Future Park satışları

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı...

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde yapılan Future Park projesine yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri çekiyor...

Future Park'ta 48 ay 0 faiz!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı oteli, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimleriyle göz dolduran Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı.

Future Park satışlarının yarısı bitti!

Satışların büyük bir hızla devam ettiği projeyle ilgili son durumu paylaşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, yüzde 50'si satılan Future Park'ın bölgedeki tek karma proje olduğunu belirtti.

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park satılık ev fiyatları!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli bölgesinde hayata geçirilen Nurol Park satılık ev fiyatları 563 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları!

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları açık artırma ile 28 Ağustos'ta yapılacak. Başakşehir Merkez Çarşı, Park Mavera 2 projesinin ticaret alanı olarak planlandı...

Demirlipark Plus’da lansman öncesi ön satışlar başlıyor!

Demirli Yapı, yeni projesi Demirlipark Plus'ta lansman öncesi ön satışlar başlıyor. Sahrayı Cedid’in en prestijli Konut projesi Demirli Park Plus sizlere bir evden daha fazlasını, şehrin ortasında yazlık tadında bir yaşam kompleksi sunuyor.

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

Bakırköy Central Park İstanbul satışları!

Bakırköy Central Park İstanbul satışları Mart ayında başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park İstanbul projesinde 1.200'den fazla daire yer alıyor...

Park Mavera'da 2. etap satışları için ön talep toplanıyor!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

İzmir Mia Park Menderes'de satışlar 2016'nın 2. yarısında başlayacak!

Koç İnşaat imzasına sahip olan proje toplam 46 adet daireden meydana gelecek. Proje İzmir İl'i Menderes İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Mia Park Menderes'de satışlar 2016'nın 2. yarısında başlayacak.

Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı!

Sinpaş GYO imzasını taşıyan Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı. ‘Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul’un simgeleri arasında yer alacak proje, görücüye çıktığından bu yana hem yerli hem de yabancı yatırımcıların odak noktası.

Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor. Bağcılar Nurol Park satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Future Park satışları Haberi

Future Park satışları

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı.


Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesine yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Yükseldiği bölgede tek karma proje olan Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İnşaatına Mayıs 2013'te başlanan Future Park'ta alanları 50 ila 196 metrekare arasında değişen 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 265 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Future Park; 11, 25 ve 30 katlı 9 blokta 1800 konut ve 2 bin bağımsız bölümden meydana geliyor. Projede, 30 bin metrekare...