29 / 04 / 2024

Fuzul gazisomanpa yeni proje

Fuzul gazisomanpa yeni proje

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da toplamda 2 bin yeni konut hayata geçiriyor. Fuzul yeni projelerini 23 Ağustos'ta basına tanıtacak.

Fuzul GYO Firuzköy projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği ve 1.100 konut ile 50 ticari ünitenin yer alacağı proje için sözleşme imzaladı. İşte Fuzul GYO Firuzköy ile ilgili merak edilen detaylar...

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Fuzul GYO'dan Firuzköy'e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği 1.100 konut ve 50 ticari üniteden oluşan yeni projesi için düğmeye bastı. İşte Fuzul GYO Firuzköy projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Fuzul GYO'dan Kayabaşı'na 500 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO, Başakşehir Kayabaşı'ndaki 500 konutluk yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Peki Fuzul GYO Kayabaşı projesinde son durum ne? 

Fuzul GYO'dan Başakşehir'e 188 odalı otel geliyor!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir'de 188 odalı otel inşa edecek. Söz konusu yeni yatırım 529 milyon 211 bin 304,11 TL'ye mal olacak.

Fuzul GYO'nun Fatih Oteli 2024'ün ilk çeyreğinde açılacak!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Fatih Oteli ile ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Fuzul GYO Fatih Oteli'nin inşaatı ne durumda? İşte ayrıntılar...

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Ispartakule İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor. -

Fuzul GYO hasılatta 1 milyar TL'ye koşuyor! Yeni yatırımlar da yolda!

Fuzul GYO 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Peki şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Fuzul gazisomanpa yeni proje Haberi

Fuzul gazisomanpa yeni proje

2000 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Fuzul Grup yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle Başakşehir, Kağıthane ve Kartal'da yeni konut projeleri ile adından söz ettiriyor. 


Fuzul Grup 23 Ağustos'ta gerçekleştireceği basın toplantısında Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da hayata geçireceği toplam 2 bin konutluk projelerinde bahsedecek. 

23 yıllık sektör tecrübesi ile bugüne kadar 4 bin konut üretmiş ve özellikle Başakşehir’deki marka projeleri ile sektörüde varlığını sürdüren Fuzul Grup hız kesmeden bölgeye yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor.

1-) Fuzul Başakşehir Projesi:

Fuzul Grup Başakşehir'de 115 bin metrekarelik bir alan için düzenlenen ihaleyi geçtiğimiz ocak ayı içerisinde kazanmıştı.  1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan ihaledeki arsada, ticari ünitelerin de dahil olduğu yeni ve büyük 1500 konutluk bir karma proje gerçekleştirecek. 


Fuzul Başakşehir projesinin 2018 yılı içerisinde bitirilmesi...