07 / 05 / 2024

G-20 ev sahibi

G-20 ev sahibi

Türkiye, 15-16 Kasım’da dünya ekonomisinin yüzde 90’ını, dünya ticaretinin yüzde 80’ini ve dünya nüfusunun yüzde 66’sını temsil eden en büyük uluslararası platform olan G-20’nin Liderler Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak.

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Kiraladığı evi günlük 2 bin 500 TL'ye kiraya verdi! Ev sahibi köşeye sıkıştı!

Ev sahibi ve kiracı arasındaki sorunlara şimdi de '' Airbnb'' eklendi. Kiracı, kiraladığı evi günlük 2 bin 500 liraya kiraya verdi, ev sahibi köşeye sıkıştı. İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Yeni ev sahibi kiraya zam yapar mı?

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki her konu gündemde yerini koruyor. Bir kiracı bulunan evde ev sahibinin değişmesi halinde kiracıların durumunun ne olacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, ev sahibi değişirse yeni ev sahibi kiraya zam yapabilir mi? 

Kiracı ve ev sahibi tartışmalarında gelinen son nokta! 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar gittikçe büyüyor. Kiracı ev sahibi kavgalarından biri de Bakırköy'de yaşandı. Ev sahibi tartıştığı kiracısını darp etti ve 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Ev sahibi ve kiracı davaları kördüğüm oldu! Kiracı mağduru doktor: 'İhtiyaçtan dolayı açtığım davanın 20. ayına girdik!'

Fahiş kira sebebiyle büyüyen ev sahibi ile kiracı anlaşmazlıkları resmen kördüğüm olmuş durumda. Uzman Doktor Dağıstan Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda davanın 20. ayına girdiklerini belirtti ve "Umarım bir gün şu eve kavuşurum artık" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren kanun devrede! Kira sözleşmesinde yeni dönem başladı! 15 gün süreniz var...

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren çok önemli kanun resmen devreye sokuldu. Arık kira sözleşmeleri kağıt üzerinde kalmayacak. İşte 15 gün içinde bunu yapmanız gerekiyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat...

Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Ev almak isteyenler gündemde yer alan 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını araştırıyor. Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Yusuf Güney: '20 bin lira kira veriyorum! Ev sahibi 50 bin lira istiyor'

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar devam ediyor. Anlaşmazlıklar sürerken taraflar soluğu mahkemede alıyor. Bu konuda mağduriyet yaşayan isimlerden biri de Yusuf Güney oldu. 

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!

TOKİ Başkanlığı, düşük gelir düzeyine sahip aileler için yeni bir konut projesinin tamamlandığını duyurdu. Başkanlık, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını da açıkladı. Ev sahibi olmak isteyen gelir seviyesi düşük vatandaşlara yönelik bu haberi duyurdu.

Kiracı-ev sahibi gerginliğinde böylesi ilk defa görüldü!

Ev sahibi-kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar yükselen kira fiyatlarının ardından artmaya devam ediyor. Kiracısının kapısına dayanan konut sahibi iddiaya göre hakaretler ve tehditler savurarak kapıyı tekmeledi.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

G-20 ev sahibi Haberi

G-20 ev sahibi

Hazine ve Dışişleri bürokrasisi, Antalya’nın yerel yöneticileriyle harıl harıl zirveye hazırlanıyor. Belek oteller bölgesi, hem heyetleri Türkiye’nin konukseverliğiyle tanıştırmak, hem de liderlerin güvenli ve konforlu iki gün geçirmelerini sağlamak için en ince ayrıntıyı bile düşünüyor. Türkiye, bugüne dek G-20 zirvelerinde hep ‘hükümet başkanı’, yani Başbakan ile temsil edilmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı döneminde zirve toplantılarına eksiksiz katılmıştı. Geçen kasım Avustralya’da yapılan ve Avustralya’nın dönem başkanlığını Türkiye’ye devrettiği zirvede de Türkiye’yi Başbakan Ahmet Davutoğlu temsil etmişti. Normal şartlar altında 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya’da yapılacak zirveye de Başbakan olarak Davutoğlu’nun katılması bekleniyordu. Ancak bazı sinyaller ve açıklamalar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın G-20 konusunda inisiyatifi belli ölçülerde devraldığını gösteriyor.



Hariciye’ye teknokrat bakan mı?

AK Parti ile CHP arasındaki koalisyon görüşmeleri sürüyor. AK Parti, görüşmeleri ‘istikşafi’,...