05 / 05 / 2024

G 20 Liderler Zirvesi nerede düzenlenecek

G 20 Liderler Zirvesi nerede düzenlenecek

G-20 Liderler Zirvesi’nin Antalya’da düzenleneceğinin açıklaması kent iş dünyasında sevinçle karşılandı. Zirvenin kent turizmine ivme kazandıracağını vurgulayan iş çevreleri G- 20 ve EXPO 2016 hazırlıkları için eylem planı istiyor

Türkiye ve Hindistan G-20'de ilk çeyrekte büyüyen iki ülke oldu!

Türkiye, mevsimsellikten arındırılmış olarak ilk çeyrekte yıllık bazda yüzde 4,4 ile G20 ülkeleri içinde en fazla ekonomik büyüme elde eden ülke olarak kayıtlara geçti.

Döviz kurundaki gerileme konut kredilerini nasıl etkiledi?

G-20 zirvesindeki olumlu mesajlar sonrasında hafta başından itibaren döviz kuru gerileme eğiliminde devam etti. Kurda yaşanan düşüş hafta içinde konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş trendini hızlandırdı...

Piyasalardaki hareketlenme konut kredisi faizlerini etkiler mi?

Hafta sonu gerçekleşen G-20 zirvesindeki olumlu mesajlar sonrası TL ve piyasalarda olumlu bir hareketlilik başlattı. Piyasalardaki olumlu hava konut kredisi faiz oranlarını etkiler mi?

Buenos Aires Limanı’na talibiz!

Arjantin’in ev sahipliğinde gerçekleşen “G-20 Liderler Zirvesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yola çıkmadan önce Global Ports Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman ile Vahap Munyar röportaj gerçekleştirdi. 

Emlak vergisi beyannamesi için son 20 gün!

2017 yılı içinde gayrimenkul satın alan kimselerin sene sonuna kadar emlak vergisi beyannamesi verilmesi gerekiyor. Emlak vergisi beyannamesi için son 20 gün kaldı..

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!

TOKİ'nin borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için 21 Ağustos'ta başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası için son 5 gün...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 10 gün!

TOKİ'nin borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyası için son 10 gün...

Tapu harcı indiriminde son 20 gün!

Konut ve işyeri tapu devir işlemlerinde tapu harcı indiriminden faydalanmak isteyen kimselerin son 20 gün içinde tapu satış işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor..

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasında son 20 gün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyası için son 20 gün...

Gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit ödemelerinde son 20 gün!

1 Temmuz 2017 tarihinde başlayan gayrimenkul gelir vergisi 2. taksit ödemelerinde son 20 gün kaldı. Vergi ödemelerinin 31 Temmuz'a kadar ilgili vergi dairesinde yapılması gerekiyor..

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

20 yıl vade için son gün bugün!

Emlak Konut'un 1 Şubat'ta başlattığı 20 yıl vadeli ev sahibi olma imkanı sağlayan 'konut kampanyası' için son gün bugün.

G 20 Liderler Zirvesi nerede düzenlenecek Haberi

G 20 Liderler Zirvesi nerede düzenlenecek


Türkiye’nin 1 Aralık’ta dönem başkanlığını yapacağı G-20’nin 2015 yılındaki Liderler Zirvesi’ni Antalya’da düzenleme kararı kent iş dünyasında sevinçle karşılandı. İş çevreleri dünya ekonomisinin yüzde 90’nını temsil eden en büyük uluslararası platform olan G-20’nin Antalya turizmine ivme kazandıracağını, kentin tanıtımı için de bir çok yeni fırsat yaratacağını ifade etti. 


TOBB Başkan Vekili ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, G-20 Liderler Zirvesi’nin Türkiye’nin aldığı en önemli organizasyonlardan biri olduğunu belirterek, “Zirvenin Antalya’da yapılması bütün dikkatleri buraya çekecek. O tarihe kadar Antalya ekonomisi ile ilgili de çok hızlı çalışmalar yapılmalı. Biz dünya liderlerini layıkıyla Antalya’da ağırlarız’’ dedi. 


Zirve vesilesiyle devlet ve hükümet başkanları ile delegasyonlarının, dünya medyasının Antalya’da bir araya geleceğini vurgulayan Budak, “Zirve Antalya ve Türkiye’nin dünyaya çok daha...