05 / 05 / 2024

g marin ne zaman teslim

g marin ne zaman teslim

Toplamda 556 daireden meydana gelen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Mar Yapı imzasıyla yükselen proje Bayramoğlu'nda inşa ediliyor.

G Marin teslimleri Aralık 2015'te!

Mar Yapı tarafından Bayramoğlu'nda hayata geçirilen G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Konutları Bağdat Caddesi'nde 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Satışları devam eden projede 446 daire ve 34 mağaza bulunuyor. Peki Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

G Marin teslimleri Aralık 2015'te!

Mar Yapı tarafından Bayramoğlu'nda hayata geçirilen G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Konutları İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Erkan İnşaat imzası taşıyan proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı imzalı G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Bayramoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

Bayramoğlu'nda hayat geçirilen G Marin By Divan projesi Mar yapı tarafından yükseliyor. Projede daireler 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Emlak vergisi son günü ne zaman?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler için ödeniyor. Vergi her sene iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, 2015 yılı ilk taksitleri için emlak vergisi son günü ne zaman?

G Marin Bayramoğlu'nda yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçeneklerinden meydana gelen G Marin Bayramoğlu projesinde fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor.

İncek Loft Gölbaşı ne zaman teslim?

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1' den 6.5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Peki İncek Loft Gölbaşı ne zaman teslim?

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman 2015?

Bina veya arazinin maliki, intifa hakkı sahibi, her ikisi de yoksa bina veya arazide malik gibi tasarruf edenler emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, emlak vergisi son ödeme günü ne zaman 2015?

Mar Yapı G Marin projesinde 95 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı G Marin projesi kapsamında konut fiyatları 95 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak vergisi beyannamesi son günü ne zaman?

Emlak vergisi kanunu gereğince tüm gayrimenkuller için vergi ödenmesi gerekiyor. Vergide taşınmazlar için beyanname veriliyor. Peki, emlak vergisi beyannamesi ne zaman verilir? Emlak vergisi beyannamesi son günü ne zaman?

Bayramoğlu G Marin'de 95 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteren Bayramoğlu G Marin projesinde yer alan konutların fiyatları 95 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Bayramoğlu G Marin'de daireler yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

Mar Yapı ve Divan Grubunun Bayramoğlu'nda hayata geçirdiği G Marin Managed by Divan projesinde daire fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. Projede daireler stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

g marin ne zaman teslim Haberi

g marin ne zaman teslim

Alternatif daire tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği G Marin'de teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Marin projesinde toplamda 556 daire yer alıyor. Projede daire fiyatları 95 bin TL ile 520 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Bayramoğlu'nda inşa edilen G Marin'de Concierge, housekeeping gibi hizmetlerin yanı sıra geniş yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, Club House, fitness center, peyzaj alanları ve deniz manzaralı teraslar mevcut.


G Marin projesi lokasyon olarak Marmaray– Hızlı Tren buluşma noktası ve İzmit Körfez Köprüsü projesine yakın şekilde yer alıyor.



Mar Yapı G Marin iletişim

Tel: 444 1 536

Web: