05 / 05 / 2024

g plus havadan videosu

g plus havadan videosu

G Plus projesi 4 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Divan Residence at G Plus sakinlerinin yönetim tepkisi!

Güneşli'deki Divan Residence at G Plus’ta yaşayan sakinler, uzun bir süredir bazı olumsuzluklarla karşılaşıyor. Sakinler, yönetimle yaşadıkları sorunları anlattılar...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

G Plus İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Plus İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi A. Mohamed R. A. Aly Alshoby tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 havadan görüntülendi!

Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 projelerinin inşaatları havadan görüntülendi. İşte Trendist Ataşehir ve Ziverbey 34 projelerinin güncel havadan çekimleri...

Güral Şirketler Grubu turizm yatırımlarına devam edecek!

Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolar yatırım yaparak Güral G+Plus markasını yarattı. Yeni markayla lüks segmentteki ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor.

Güral G+Plus ile lüksü ulaşılabilir fiyatla tüketiciye ulaştırıyor!

Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolar yatırım yaparak Güral G+Plus markasını yarattı. Yeni markayla lüks segmentteki ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor.

Arsenal Divan Suites İstanbul G-Plus'ı tercih etti!

Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’ dan yana kullandı.

Kapadokya'da balon turlarına ilgi artıyor!

Peribacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle ziyaretçilerin dikkatini çeken Kapadokya'da balon turları, turistlerden rağbet görüyor. Sıcak hava balonuna binen turistler, Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini havadan izleme fırsatı buluyor.

Mar Yapı G-yoo projesi lansmanı 24 Kasım'da!

Mar Yapı'nın Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G - yoo inspired by Starck projesinin basın lansmanı 24 Kasım Pazartesi günü saat 10'da G Plus satış ofisinde gerçekleşecek..

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Divan Residence at G Plus, spor tesisi Boost hizmete açılıyor!

Güneşli’de Mar Yapı tarafından inşa edilen Divan Residence at G Plus, sakinlerine sunduğu ayrıcalıklı yaşam tarzını, bu kez yenilikçi spor tesisi Boost ile tüm bölgenin de hizmetine sunuyor...

Mar Yapı, 2014'ü proje yılı ilan etti!

Güneşli'de G Plus projesini geliştirerek fabrika dönüşümüne önderlik yapan Mar Yapı, bölgeye yeni projeleri ile değer Katmaya devam ediyor. Bodrum'da üç projenin hazırlıklarını yürüten şirket, Bayramoğlu'ndan sonra Bodrum'da da proje yapmış olacak...

Şile‘de orman yangını!

ŞİLE'de çıkan yangında 10 hektar zarar gördü. Havadan "Alev Kartalı" isimli helikopter karadan ise iş makineleri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın devam ediyor. Çalışmalar sırasında iki görevli dumandan etkilenerek rahatsızlandı.

g plus havadan videosu Haberi

g plus havadan videosu


G Plus Güneşli Evleri'nin havadan en son görüntüleri için...