28 / 08 / 2024

g yoo üçgen proje

g yoo üçgen proje

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin inşaatı devam ediyor. Proje, cepheyi ve gün ışığını maksimize etmek amacıyla üçgen prizmalar halinde tasarlandı.

G Yoo Konutları gün ışığını maksimize ediyor!

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin inşaatı devam ediyor. Gün ışığını maksimize etmek amacıyla üçgen prizmalar halinde tasarlanıyor.

Konut krizi siyasi mesele oldu: Emlak fiyatları yüzde 47 arttı, gençlerin aile evinden ayrılma yaşı yükseldi!

Avrupa'da uzun yıllardır artan konut krizi artık siyasi bir mesele oldu. Yapılan araştırmalara göre gençlerin aile evinden ayrılma yaşı da arttı. Bazı ülkelerdeki çiftler, ayrılsalar da birlikte oturmak zorunda kalıyor. The Guardian, AB ülkelerindeki krizin etkilerini açıkladı.

Vergisiz telefonun detayları peş peşe açıklandı! İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...

Bir süredir gündemde olan öğrencilere vergisiz telefona ilişkin detaylar netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sırasında yaptığı açıklamaya göre, gençlere yönelik teknolojik cihaz desteği verilecek. İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gltkn İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Lojistik Elektrik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Genç tarafından kuruldu.

Genç bu haber sizi ilgilendiriyor! Dev kampanya başladı

Koçtaş’tan gençlere yönelik kampanya. Buna göre genç odası içim gerekli olan malzemelerde indirime gidildi.

Access Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Access Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Gülfen Genç Ayvaz ve salih Altınışık ortaklığında kuruldu.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

Z kuşağı kripto paraya mı güveniyor?

Uluslararası danışmanlık, denetim ve vergi firması KPMG'nin araştırmasına göre, gençlerin büyük çoğunluğu kripto paraya ilgi duyuyor.

Niğde'de imar barışına 16 bin başvuru!

Niğde Çevre ve Şehircilik Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde’de imar barışından yararlanmak üzere 16 bin 589 kişinin başvurduğunu dile getirdi. 

Niğde'de imar barışına 9 bin 243 kişi başvurdu!

Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde’de imar barışına bu zamana kadar 9 bin 243 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

Bursa Gürsu gençlik merkezine kavuşuyor!

BursaGürsu Belediyesi tarafından bölgede  hayata geçirilen gençlik merkezi’nin inşası devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca yürütülen çalışmalar hızlandı. 

g yoo üçgen proje Haberi

g yoo üçgen proje

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan G Yoo projesinin Güneşli’deki inşaatı hızla yol almaya devam ediyor. Konut bloklarını, cepheyi ve gün ışığını maksimize etmek amacıyla üçgen plan şemasındaki iki prizmatik kule halinde tasarlayan Mimar Arif Suyabatmaz ve Mimar Hakan Demirel, arsanın batısından geçen Basın Ekspres Yolu’nun mevcut trafik yoğunluğunu, Taş Ocağı Caddesi’nin gelecekteki olası trafik yoğunluğunu ve doğal aydınlatmanın efektif kullanılması kaygısını biçim kararlarına doğrudan etki eden etmenler olarak ele almışlar.


Yapıların tasarımında arsaya konumlanacak tek bir prizma söz edilen problemleri çözemeyeceği için diagonal bir kesimle iki parçaya ayrılmış üçgen plan şemasında iki kule tasarlayan mimarlar, yapı parçalarını arsanın karşıt sınırlarına dayandırarak iki yoldan da iyi bir şekilde algılanmasını sağlamışlar. Böylece yol taraflarına dayanan köşeler sayesinde gürültüden etkilenen...