10 / 05 / 2024

GABORAS dijital platform

GABORAS dijital platform

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Akbank üniversitelileri unutmadı. Her kesime kampanya yapılan günümüzde bir kampanya da Akbank'tan üniversitelilere geldi. Dijital Platform üyeliklerinin %50’si Üniversiteli Akbank'lı dan kampanyasını merak edeneler için detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Rekabet kurumu harekete geçti! İkinci el araç satışı yapan dijital platformlara soruşturma açıldı!

Rekabet Kurumu ikinci el araç satışı yapan dijital platformlar için harekete geçti ve bir çok  dijital platform hakkında soruşturma açıldı. İşte ayrıntılar...

Renault satış sonrası pazardaki dijital dönüşümü için Fixter'ı aldı

Fransız otomobil devi Renault, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

GABORAS eğitim programlarına başladı!

GABORAS, yeni dönemde Yerel Ağ ve Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı' programları, yapay zeka destekli büyük veri yönetimi ile sektörel deneyim paylaşım uygulamalarını başlattı.

Emlak danışmanları 'dijital gayrimenkul okuryazarı' oluyor!

Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi 1 Eylül itibariyle yürürlüğe girecek. GABORAS, yoğun şekilde devam eden Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı (DGO) ve Yerel Ağ programlarıyla emlak danışmanlarını hazırlıyor.

GABORAS'tan ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı kursu!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ücretsiz dijital gayrimenkul okuryazarlığı programını uygulamaya geçirdiklerini belirtti.

Dijital banka Atom Bank konut kredili vermeye başladı!

İngiltere'de kurulu ancak hiç şubesi bulunmayan Atom Bank, kredi vermeye başladı. İngiltere'de hiç şube kurmadan açılan, tamamen dijital banka Atom Bank, dijital mortgage adı verilen konut kredisi de vermeye başladı.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Gökyüzü Platform Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyüzü Platform Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tahsin Güleç imzasıyla kuruldu.

Msn Platform Makine İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msn Platform Makine İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Seyit Yiğit tarafından 80 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

GABORAS dijital platform Haberi

GABORAS dijital platform

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

Gayrimenkul sektöründe alıcı, satıcı, kiralayan, kiraya veren, özel istekleri olan, aracı ve temsilci olarak bulunan bütün gerçek ve tüzel kişi veya kuruluşları buluşturarak hızlı, kolay ve güvenli bir dijital ticaret deneyimi yaşatmayı planlayan platform ile gayrimenkul alım-satım, kiralama ve kiraya verme işlemleri artık tek bir noktadan, www.gaborascomtr aracılığıyla sürdürülecek. Sektörde bir ilk olacak bu platform, yerel ağ hizmeti, mülk yönetimi, raporlama ve sunum hizmeti, tapu takip ve uyarı hizmetlerine ek olarak birinci/ ikinci el satışlardan, devir, kredilendirme ve sigortalamaya kadar gayrimenkulün bütün süreçlerinin tek bir noktadan yerine getirilebileceği yenilikçi bir otomasyon sistemiyle hayata...