27 / 04 / 2024

gaboras moodys

gaboras moodys

GABORAS CEO'su Kurtuluş Altun, "GABORAS, Moody’s’in karşısına dikilecek bir kurum olarak değerlendirilmeyle başlandı" açıklamasında bulundu.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Türkiye genelinde bayilikler vererek tamamen yerli hizmet ağı kurmayı planlayan GABORAS, Emlak ticaretinin güvenli ve öngörülebilir bir zeminde işleyerek şeffaflaşmasına katkıda bulunacak. GABORAS, yıl sonuna kadar 81 ilde bayilik açmayı planlıyor. İşte detaylar...

Gaboras'ın Toplu Mülk Satışlarının İkinci Etabı 25 Temmuz'da başlıyor!

GABORAS’ın geçtiğimiz mart ayında ilk etabını başlattığı ihale piyasasındaki mülk satışları kısa sürede yoğun ilgi ile karşılaştı. Gaboras, 25 Temmuz itibariyle de toplu mülk satışlarının ikinci etabını da başlatıyor.

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.

Gayrimenkulde açık artırmalı ihale online olarak başladı!

GABORAS toplam 1,35 milyar TL değerindeki 100’ü aşkın gayrimenkulü ‘online ihale piyasasında’ satışa sundu.

Türkiye gayrimenkulde dünyanın merkezi olacak!

MÜSİAD’ın düzenlediği 'Vizyoner21 Zirvesi’nde konuşan GABORAS Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, gayrimenkulün dünya genelinde merkezi konumda yer alacağını dile getirdi.

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

GABORAS’tan 2 yeni atama!

GABORAS’ta bu kapsamda Mülk Yönetimi Direktörlüğü görevine Dinçer Gökçe, Pazarlama Direktörlüğü görevine ise Gökhan Keskin getirildi...

Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi bölge yükselişe geçti?

GABORAS Gayrimenkul Borsası verilerine göre, Ocak ayında gerçekleşen 70 bin 587 adetlik konut satışı, son 5 senenin aynı dönemine göre gerçekleşen konut satış ortalamasının yüzde 24 gerisinde kaldı. Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi yükselişe bölge geçti?

Kıyı şehirlerinde konut fiyatları 3 yılda yüzde 80 arttı!

Türkiye’de son dönemlerde konut alım eğiliminin kalabalık şehirlerden daha sakin yakın bölgelere doğru değişmeye başladığını belirten GABORAS Veri Direktörü Orhan Vatandaş, pandeminin teşvikiyle kıyı şehirlerde konut değerleri son 3 senede yüzde 80’e varan oranlarda arttığını belirtti.

gaboras moodys Haberi

gaboras moodys

GABORAS CEO'su Kurtuluş Altun, Dünya Gazetesi'nin canlı yayınında Vahap Munyar'ın sorularını yanıtlıyor.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Altun, "GABORAS, Moody’s’in karşısına dikilecek bir kurum olarak değerlendirilmeyle başlandı" dedi.

Kurtuluş Altun, şunları kaydetti: 

"GABORAS, Moody’s’in karşısına dikilecek bir kurum olarak değerlendirilmeyle başlandı.  2018 yılında bir hesap yapılmıştı. Kentteki arabaların toplamı 6 ilçe kadar yer kaplıyor. 2033’te İstanbul’da bir arabanın park edebilmesi için bir başkasının park yerinden çıkması beklenecek. İstanbul araba dolacak. İstanbul’da yer altında otopark potansiyeline sahip yerlerin yıllık gelir kaybı. 20.1 milyar TL.  Otopark potansiyeline sahip zemin altında 20,1 milyar TL yatıyor. Böyle bir gelir potansiyeline sahip yere her yatırımcı talip olacaktır. Türkiye’nin kayıp hazinesidir bu.  İstanbul’da şu ana kadar zemin altı otopark potansiyeline sahip, kamu mülkiyetinde 50 bin 924 gayrimenkul tespit...