28 / 04 / 2024

GABORAS ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı

GABORAS ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ücretsiz dijital gayrimenkul okuryazarlığı programını uygulamaya geçirdiklerini belirtti.

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.

Gayrimenkulde açık artırmalı ihale online olarak başladı!

GABORAS toplam 1,35 milyar TL değerindeki 100’ü aşkın gayrimenkulü ‘online ihale piyasasında’ satışa sundu.

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

Hakan Akçam: Online ilan siteleri 6 ay ücretsiz hizmet versin

Etimesgut Emlak Müşavirliği Derneği Başkanı Hakan Akçam, online ilan sitelerinin 6 ay ücretsiz hizmet vermelerini talep etti..

GABORAS'tan ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı kursu!

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ücretsiz dijital gayrimenkul okuryazarlığı programını uygulamaya geçirdiklerini belirtti.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Gayrimenkul sektörü için ücretsiz online eğitim!

Korona virüs tedbirleri eğitimler dijital mecralara taşınıyor. Evde kalan milyonlarca vatandaş için harekete geçen Enrichers Learning, online eğitimlerini herkese ücretsiz sunuyor.

3DKonut, inşaatta 3D uygulamayı Eylül'e kadar ücretsiz yapacak!

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

Diyarbakır'da ulaşım bayramın ilk günü ücretsiz!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı otobüsler, Otobüs İşletme Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı’nın birinci günü kent merkezinde ve ilçelerde yolucuları ücretsiz taşıyacak. Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi....

Kurban Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz!

Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu karara göre, 3 Ekim Cuma saat 00.00'dan, 8 Ekim Çarşamba saat 07.00'ye kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanılabilecek...

Denizli'de bayramda otobüsler iki gün ücretsiz!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Kurban Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Ayrıca ilde bayramlaşma töreni yapılacak.

GABORAS ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı Haberi

GABORAS ücretsiz online gayrimenkul okuryazarlığı

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Genel Müdürü Kurtuluş Altun, koronavirüs salgını süresince sosyal sorumluluk programı dahilinde ücretsiz dijital gayrimenkul okuryazarlığı programını uygulamaya geçirdiklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Altun, yaptığı yazılı açıklamada, koronavirüs salgını sebebiyle insanların evlerinden çıkamadığını belirterek, süreçten gayrimenkul mal varlıklarının değerlerinin, kullanım durumlarının, kiralarının, sözleşmelerinin, teminatlarının ve banka ipoteklerinin yakından etkilendiğini dile getirdi.

Altun, her sektörde olduğu gibi varlık takip ve portföy yönetimlerinde, gayrimenkul sektöründe de uzaktan erişim teknolojilerinin ve dijital izleme, takip ve yönetme alanındaki online sistemlerin kaçınılmaz duruma geldiğini belirtti.

Koronavirüs nedeniyle etkilenen ekonomilerin çıkış yolu olarak gördükleri online ve uzaktan erişim sağlayarak yönetme, takip etme ve izleme konusuna ihtiyaç duyduklarını söyleyen Altun, "Gayrimenkul sektörü açısından bu teknolojilere sahibiz. Sosyal sorumluluk programı kapsamında ücretsiz dijital...