02 / 05 / 2024

 Gala Batıkent evleri nerede

 Gala Batıkent evleri nerede

Hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılan Gala Batıkent Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor...

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Gala Batıkent fiyat listesi 2018!

Hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılan Gala Batıkent Evleri'nde 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor...

Gala Batıkent'te 159 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gala Batıkent'te 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimlerinin 2019 Aralık ayında yapılması planlanıyor..

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Nevadium Batıkent Evleri fiyatları!

Nevadium Batıkent projesi üç blok olarak Ankara'da Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Nevadium Batıkent Evleri ne zaman teslim?

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. ortaklığı ile yükselen Nevadium Batıkent projesi Ankara'da hayata geçirildi. Projede fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor...

Batıkent metrosu ne zaman açılacak?

Ulaştırma Bakanlığı'nca yapılacak Keçiören Metrosu’nun Batıkent Metrosu ile bağlantı çalışmaları 16 Nisan Cumartesi tarihinden itibaren başlıyor. Peki Batıkent Metrosu ne zaman açılacak?

Tuval Kent Evleri Kayseri fiyatlar!

Tuval Kent Evleri Kayseri fiyatları 215 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kayseri İldem'de yer alan Tuval Kent Evleri projesinde daireler Haziran 2017'de teslim edilecek...

Sağlık Kent Evleri'nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İstanbul Esenyurt'ta oturuma hazır olan Sağlık Kent Evleri projesinde kalan son 20 daire için yüzde 0,95 faiz oranıyla banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

 Gala Batıkent evleri nerede Haberi

 Gala Batıkent evleri nerede

1.675 daire ve 34 ticari alandan meydana gelen  Gala Batıkent projesi, Ankara'da Yenimahalle İlçesi'nin Batıkent Semtinde hayata geçiriliyor. Proje Kızıltoprak Gayrimenkul  imzası taşıyor.

17 blok olarak tasarlanan  Yenimahalle Gala Batıkent'te  461 adet 2 oda 1 salon, 1214 adet ise 1 oda 1 salon olmak üzere 8 farklı tipte daire alternatifi sunuluyor. 

Hastaneye 3 dakika, AVM'ye 4 dakika ve metroya 15 dakikalık mesafede konumlandırılan Gala Batıkent Evleri'nde 320 bin metrekare büyüklükte central park bulunuyor. 1061 araçlık kapalı otoparkın da yer aldığı projede otoparktan direkt daireye ulaşım sağlanıyor. 
  

Dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edileceği Yenimahalle Gala Batıkent'te ev sahibi olmak isteyenler yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar için banka kredisi kullanabiliyor.

Gala Batıkent fiyat listesi 2018!

 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent iletişim bilgileri...