29 / 04 / 2024

gala-town

gala-town

Bayramoğlu Galatown'da ÖTV avantajıyla yüzde 50'lere varan indirim sürüyor, taksitlerde peşinat istenmiyor!

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım!

Davutpaşa İnistanbul Gala ulaşım bilgilerine göre proje, Marmaray'a 3.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

İnistanbul Gala nerede?

İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliği ile İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da hayata geçiriliyor. Proje 3565 daireden meydana geliyor. Peki İnistanbul Gala nerede?

Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak planlandı.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri!

Topkapı İnistanbul Gala Evleri 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. İnistanbul Gala’ da ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

İnistanbul Gala ev fiyatları!

İnistanbul Gala ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim!

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzasıyla yükseliyor.

Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala satılık daire!

Banka kredili ve vadeli ödeme seçenekleri sunan projede toplam 3 bin 565 adet daire yer alıyor. Topkapı Inİstanbul Gala satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Inistanbul Gala Topkapı fiyat!

Inistanbul Gala Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta bulunan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Gala ne zaman teslim?

Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünitenin yer aldığı İş GYO - Nef Inİstanbul Gala eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. Peki Inİstanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Nef Inİstanbul Gala fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Banka kredili ve vadeli ödeme seçenekleri sunan projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek.

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren projede lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar ile ön satışlar devam ediyor.

gala-town Haberi

gala-town

Cer Yapı tarafından Bayramoğlu'nda inşa edilen Galatown toplam 600 konuttan oluşuyor. Galatown'da liste fiyatları 149 bin 881 TL ile 340 bin TL arasında değişen konutlarda çeşitli indirimler yapılıyor. `Hiç peşin yok' kampanyası başlatılan projede dairenin toplam tutarının yüzde 70'i Garanti Bankası'ndan konut kredisi kullanarak, kalan yüzde 30'u ise firmaya 12 aya sıfır faiz avantajıyla ödeniyor. Bu ödeme planında dairelerde yüzde 25 indirim uygulanıyor, böylece fiyatlar 112 bin TL ila 266 bin TL'ye iniyor. Tamamı peşin ödemelerde ise normal dairelere yüzde 30, bahçe dublekslerine yüzde 40 indirim yapılıyor. 
Galatown'da ayrıca 80 daireli bir rezidans kulesi, alışveriş merkezi ve butik otel de bulunuyor. Projenin ilk etabının Eylül 2009'da teslim edilmesi planlanıyor.
Galatown'un alışveriş ve eğlence merkezi, sinemaları, fitness center, sauna, squash,...