04 / 05 / 2024

Galataport 2016

Galataport 2016

Karaköy Rıhtımı’ndan Fındıklı’ya kadar uzanan Galataport projesi, 1.2 kilometrelik sahil şeridinde 112 bin 147 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Proje tamamlandığında boğazın silueti de değişmiş olacak.

Galataport inşaatı kruvaziyer gemilerinin rotasını değiştirdi!

Halen devam eden Galataport inşaatı nedeniyle 2016 için 90’a yakın kruvaziyer gemisi İstanbul turunu iptal etti. Bu da İstanbul’a gelen kruvaziyer gemilerinin 3’te 1’inin rotasının değişmesi ve 300 bin civarı turist kaybı demek.

Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak!

Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.

Galataport’ta inşaat 2016’da başlayacak!

Doğuş Holding’in CEO’su Hüsnü Akhan, bu yıl bitmeden marina alanında yurt dışında çok önemli bir alım yapacaklarını, Galataport’ta ise inşaata 2016 yılında başlayacaklarını söyledi.

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Çekmeköy Efedra projesinde 2016 Mayıs'ta teslim!

Ary Yapı imzası ile İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy’de hayata geçirilen Efedra projesinde toplam 92 adet konut yer alıyor. Proje teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

My Newwork Ataşehir projesinde teslimler 2016'da!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Proje 10 bin metrekare arsa alanına sahip.

Resim İstanbul projesinde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2016'da yapılması planlanıyor.

Mahmut Kösemusul: Karasu Limanı'ndan ilk ihracat 2016'da gerçekleştirilecek!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, Karasu Limanı'nın yer tesliminin yapıldığını belirterek, limandan 2016'da ilk ihracatın gerçekleştirileceğini söyledi.

Yalova Esenköy Tünelleri 2016’da tamamlanacak!

Esenköy Belediyesi, bu yıl 6 tünel ve 4 viyadükten oluşan Esenköy-Armutlu geçişi projesini devreye sokmuştu. Çalışmalar hız kesmeksizin devam ediyor. Tünel inşaatlarının 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...

Çamlıca Camii 2016'da hazır!

Caminin 1 Temmuz 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılması planlanıyor.Yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan ve kaba inşaatının yüzde 60’ı tamamlanan Çamlıca Camii’nin minareleri yükselmeye başladı...

Galataport Projesi'nin detayları belli oldu!

İstanbul Boğazı'nın yaklaşık 1.2 kilometrelik bölümünü kapsayan Galataport Projesi'nin detayları belli oldu. Galataport olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Liman Projesi ile Karaköy'den Tophane'ye kadar olan sahil şeridi restore edilecek.

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016’da ibadete açılacak!

Cumhuriyet tarihinde insaa edilen en büyük cami özelliğine sahip Camlıca Camii'nin minareleri yükselmeye başladı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Cami 2016 Kadir Gecesi'nde ibadete açılacak" dedi.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı 2016'da hizmete girecek!

2016'da hizmete girecek olan Yüksek Hızlı Tren Garında 99 oda ve 198 yatak kapasiteli otel ile 5 bin 367 metrekare kiralanabilir alana sahip ofis yapısı ve yaklaşık 24 bin metrekare kiralanabilir alana sahip mağazalar olması hedefleniyor.

Galataport 2016 Haberi

Galataport 2016

Karaköy Rıhtımı’ndan Fındıklı’ya kadar uzanan Galataport projesi, 1.2 kilometrelik sahil şeridinde 112 bin 147 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Projeyle sahilin tamamen ticarileşeceği ve İstanbullulara kapanacağı eleştirileri dinmek bilmiyor. Proje tamamlandığında boğazın silueti de değişmiş olacak. Tüm eleştirilere rağmen projede ilk kazma geçtiğimiz Şubat ayında vuruldu.


İstanbul’un gözde tarihi bölgelerinden Karaköy’de bugünlerde hızlı bir değişim yaşanıyor. Semtin ara sokaklarında son birkaç yılda açılan kafeler, ticari işletmeler ve sanat mekanları geceleri ölüm sessizliğine bürünen bu bölgeye yepyeni bir çehre kazandırırken sahil şeridinde bambaşka bir dönüşüm hayata geçiriliyor. Geçtiğimiz 14 yıl içinde çokça gündeme gelen ve tartışılan, yargı tarafından birkaç kez iptal edilen Galataport projesi bu kez hızla hayata geçiriliyor. Şubat ayından bu yana sahil şeridinde pek çok bina yıkılırken bir yandan yeni...