04 / 05 / 2024

Galataport finansman

Galataport finansman

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 1 milyar 20 milyon Euro değerinde finansman sağlandı.

Galataport 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak!

Doğuş Grubu'nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 14 yıl vadeli 1 milyar 20 milyon Euro değerinde finansman sağlandı.

Galataport projesi için finansman kredisi sağlandı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 1 milyar 20 milyon Euro değerinde finansman sağlandı.

Galataport'un finansman töreni yapıldı!

Galataport finansman töreni toplantısı düzenlendi. Törende konuşan Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk İstanbul'a yeni bir alan kazandırıldığını belirtti.

Mehmet Oral: Kuveyt Türk konut finansmanında sektör lideri!

Kuveyt Türk Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, "Kuveyt Türk olarak 6 ay içinde kullandırdığımız konut finansmanında yüzde 25'lik bir artış sağladık" dedi.

SBK Holding, Kırım Köprüsü için 850 milyon dolarlık finansman sağlayacak!

Finans, enerji, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet gösteren SBK Holding, Rusya'nın en büyük çelik konstrüksiyon şirketi Mostovik'e Kırım Köprüsü projesi için 850 milyon dolarlık finansman sağlamak üzere protokol imzaladı.

Konut finansmanında sektör lideri Kuveyt Türk oldu!

Kuveyt Türk'ten konuya ilişkin yapılan açıklamada Kuveyt Türk ayrıca kentsel dönüşüm finansmanında fon kullandırım oranıyla da katılım bankaları arasında birinci, tüm bankalar arasında ise üçüncü oldu.

Kuveyt Türk konut finansmanında sektör lideri oldu!

Kuveyt Türk, Haziran sonu resmi verilerine göre konut finansmanı büyüme oranıyla sektörde 1. sırada yer aldı. Ayrıca kentsel dönüşüm finansmanında, fon kullanım oranıyla da katılım bankaları arasında 1., tüm bankalar arasında ise 3. sıraya ulaştı.

Konut finansmanında yeni dönem başlıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK ), konut finansmanında yeni bir dönemi başlatacak tebliği yayımladı. Tebliğ ile İpotek Finansmanı Kuruluşları' nın ( İFK ) çerçevesi belirlendi...

İpotek finansmanı kuruluşu hangi işleri yapamaz?

İpotek finansmanı kuruluşlarının yapabileceği iş ve işlemler olduğu gibi, yapamayacağı iş ve işlemler de yer alıyor. Peki hangi işler faaliyeti kapsamına girmez? İpotek finansmanı kuruluşu hangi işleri yapamaz?

İpotek finansmanı kuruluşlarında aranan şartlar!

İlgili tebliğte yer alan faaliyetlerin yerine getirilmesi amacıyla anonim şirket şeklinde kurulmuş olan sermaye piyasası kurumu olan ipotek finansmanı kuruluşlarında aranan şartlar nelerdir? İpotek finansmanı kuruluş başvurusu nasıl yapılır?

İpotek finansmanı kuruluşu nasıl kurulur?

İpotek Finansmanı Tebliğinde belirtilen faaliyetlerin yerine getirilmesi amacıyla anonim şirket şeklinde kurulmuş olan sermaye piyasası kurumunu; ipotek finansmanı kurumu olan ipotek finansmanı kuruluşu nasıl kurulur?

İpotek finansmanı kuruluşları nedir?

İpotek finansmanı kuruluşlarının kurulabilmesi için başlangıç sermayesinin en az 10.000.000 TL olması gerekiyor. Peki ipotek finansmanı kuruluşları nedir? İpotek finansmanı kuruluşlarının diğer kuruluş koşulları nelerdir?

İpotek finansmanı kuruluşlarına ilişkin esaslar hakkında tebliğ tam metni!

İpotek finansmanı kuruluşlarına ilişkin esaslar hakkında tebliğ 17 Temmuz 2014 tarihinde 29063 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, ipotek finansmanı kuruluşlarına ve bu kuruluşların faaliyetlerine ilişkin esasları düzenliyor...

Galataport finansman Haberi

Galataport finansman

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Garanti Bankası, Yapı Kredi, İş Bankası, Ziraat Bankası, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) ve Finansbank’ın oluşturduğu konsorsiyumla imzalanan finansman anlaşması kapsamında, projenin 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanması öngörülüyor.


Doğuş Grubu; inşaat, otomotiv, medya, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin yanı sıra son dönemde turizm, yeme-içme ve perakende alanlarında gerçekleştirdiği başarılı yatırımları kapsamında önemli bir adım attı. Grubun turizm yatırımları arasında önemli bir yere sahip olan Galataport projesi; Doğuş Holding A.Ş. ve BLG Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret A.Ş. ortaklığında hayata geçirildi. Doğuş Holding A.Ş.’nin % 81 oranında ortak olduğu projenin temel adımlarından biri, şu anda halkın kullanımına kapalı olan ancak proje bitiminde tamamen halka açılacak sahil şeridini de kapsayan Galataport’un 2018 yılının son çeyreğinde tamamlanması olacak. İnşaat çalışmaları bu...