04 / 05 / 2024

galataport istanbul Knauf

galataport istanbul Knauf

Galataport Projesi’nde otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmının toplam 68 bin metrekarelik metrajında Knauf Aquapanel kullanılacak.

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Galataport bölgedeki kiraları nasıl etkileyecek?

Yaklaşık 1,7 milyar dolarlık yatırıma mal olan ve toplam 112 bin metrekarelik alana sahip Galataport istanbul, perakende sektörünü hareketlendirdi. Proje yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlamayı planlıyor. 

Galataport İstanbul'da son durum ne?

Galataport İstanbul Genel Müdürü Tolga Engin, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tolga Engin, proje ilişkin kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Galataport İstanbul'a ilk gemi Ağustos'ta yanaşacak!

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali, Galataport İstanbul'un Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi.

Galataport ve Tersane İstanbul’da yatırımcılarla anlaşmalar yapıldı!

Nüfusu 240 bini geçen Beyoğlu, 40 bin işletmesi ve turizme hitap eden tarihi mekanlarıyla İstanbul'un ekonomisinde rolü büyük olan bölgelerden. Beyoğlu, şimdi Galataport ve Tersane İstanbul projeleriyle gündeme geldi.

Galataport'ta Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi!

Galataport Projesi’nde otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmının toplam 68 bin metrekarelik metrajında Knauf Aquapanel kullanılacak.

Galataport İstanbul'dan 'İstanbul silüeti' açıklaması!

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' denildi.

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Galataport İstanbul’da Knauf güvencesi!

Galataport İstanbul’da, sektörde en yüksek ürün kalitesi, geniş ürün gamı ve kapsamlı teknik danışmanlık ve hizmetleri sunan Knauf’un ürün ve sistemleri kullanıldı.

Galataport İstanbul'un inşaatı durduruldu!

Galataport İstanbul Yönetimi, COVID-19 salgını nedeniyle Galataport İstanbul şantiyesinde çalışmaların 14 Nisan 2020 tarihinden geçerli olmak üzere geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. 

Galataport İstanbul işçi eylemi hakkında açıklama!

Galataport İstanbul tarafından, Galataport işçi eylemi ile ilgili açıklama yayınlandı. Açıklamada, "Konuyu alt yüklenici firma nezdinde takip ediyor, anlaşmazlığın çözümü için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz" denildi...

Galataport İstanbul kapılarını Mayıs'ta açıyor!

Galataport İstanbul, 2020 yılının Mayıs ayında kapılarını açıyor. Galataport İstanbul Genel Müdürü Tavas, "2020 için 60, 2021 için ise 170 rezervasyon aldık. Bunlar yeni açılacak bir liman için önemli rakamlar. Sadece kurvaziyer yolcusu olarak 1.5 milyon turist beklentimiz var" dedi...

Galataport, İstanbul'un kruvaziyer turist sayısını 20 binden 1,5 milyona çıkaracak!

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada, ilk geminin Nisan 2020'de yanaşacağı Galataport İstanbul'un, şehrin 20 bine kadar gerileyen kruvaziyer turist sayısını eski günlerinden daha ihtişamlı hale getireceğini söyledi.

galataport istanbul Knauf Haberi

galataport istanbul Knauf

Karaköy Rıhtımı’ndan Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne kadar sahil şeridine hayata geçirilecek olan dünya çapındaki proje Galataport İstanbul’da alçı bazlı yapı malzemelerinde dünya lideri Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi.  

Toplam 68.000 metrekarelik metrajda donanımı, Knauf Aquapanel  ile sağlanacak olan Galataport Projesi için 61 bin metrekarelik iç mekanda Aquapanel İç Cephe Plakası, 7 bin metrekarelik diş cephe alanında ise Aquapanel Dış Cephe Plakası kullanılacak. 

Galataport otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmında çözüm üretecek olan Knauf; çimento esaslı, suya karşı yüzde 100 dayanımlı, küf ve mantar oluşumunu engelleyen Aquapanel plakalarla, ıslak hacim duvarları, iç mekan bölme duvarları ve cephelerdeki bazı detay uygulamalarda yüksek performansla projenin değerini de artırıyor.
 
Sektöründeki en geniş performans çözümlerini sunan portföyüyle...