08 / 05 / 2024

galataport projesi mimari

galataport projesi mimari

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Galataport'un yüzde 85'i kiralandı!

Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, Galataport projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, kiralama oranının şu anda yüzde 85’lerde olduğunu söyledi.

Galataport projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne?

Galataport projesi dünyanın en özel yerlerinden biri olan, İstanbul'un merkezi Karaköy sahilinin 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyısında hayata geçiriliyor. Peki projenin çalışmalarında son durum ne? Genel Müdür Erdem Tavas, projedeki son durumu paylaştı...

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Galataport projesinin çalışmalarında son durum ne?

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Galataport’tan başlayıp AKM’de sona erecek olan güzergahı dolaştı.  Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'ne ilişkin açıklamalarda bulunan Haydar Ali Yıldız, "Galataport'ta sona yaklaşıldı" dedi.

Galataport'ta Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi!

Galataport Projesi’nde otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmının toplam 68 bin metrekarelik metrajında Knauf Aquapanel kullanılacak.

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

Galataport'ta sona yaklaşıldı!

Galataport Kruvaziyer Liman Projesi’nde birçok bina tamamlandı. İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de limana yanaşması planlanıyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda devam eden dev projede çalışmalar aralıksız sürüyor...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Sadece hak sahiplerinin sayısı kadar konut hayata geçirilen Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Gaziosmanpaşalılar, yatay mimari esaslı ve mahalle kültürünü yansıtan konutlara kavuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport'u inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

Bölge bölge 100 bin sosyal konut projesi!

100 bin sosyal konut projesi kapsamında detaylar ortaya çıkıyor. 81 ilde yapılması planlanan sosyal konutlar, 7 coğrafi bölgeye göre farklı mimari özelliklere sahip olacak.

galataport projesi mimari Haberi

galataport projesi mimari

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da bulunan konutundan Beyoğlu'nda yer alan Galataport Projesi'nin bulunduğu alanlarda incelemeler gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; inşaatı süren projeyle ilgili bilgi alan Erdoğan'ı, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ferit Şahenk karşıladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan da ziyarette bulundu.

Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alandan Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni'ne geçecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galataport inşallah mayıs sonu ilk etabı bitecek, yıl sonu tamamı bitecek" diye...