29 / 04 / 2024

Galatasaray Adası kararı

Galatasaray Adası kararı

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kalacak!

Galatasaray Adası'nın durumu belli oldu. Sarı-Kırmızılı kulübün dün yapılan Divan Kurulu toplantısında Galatasaray Adası'yla ilgili nihai karar çıktı. Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalması istendi.

Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kullanılacak!

Galatasaray Kulübü, 9 yıldır kirada bulunan Galatasaray adasını sosyal tesis olarak kullanma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek, Riva ve TT Arena ile ilgili de yeni tasarruflarının olacağını belirtti.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray Adası'nda ışık göründü! Sarı-kırmızılı kulüp adasına kavuşuyor!

Galatasaray Adası'na kavuşuyor, Yargıtay'dan sevindiren karar geldi. Mahkeme tarafından geçtiğimiz sene alınan karar, Yargıtay tarafından da onaylandı...

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

Cunda Adası'ndaki imar planı değişikliğine tepki!

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Adası'nı satacak mı?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında G Galatasaray Adası'nın akıbetinin ne olacağını kaleme aldı. İşte o yazı...

Galatasaray Adası kararı Haberi

Galatasaray Adası kararı

Sabah'tan Hıncal Uluç bugün köşesinde "Galatasaray'ın işi zor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

Galatasaray'da asıl ama asıl sorun, Mustafa Cengiz!. Kongrede, alenen ve resmen güven oyu istedi..

Oylamaya geçilmeden önce yaptığı son konuşmada "Ya bana güvenirsiniz, ya güvenmezsiniz" dedi.

Sonuç.. Yetki talepleri içinde "Güven" gerektiren hiçbir konuda onay alamadı. En utanç vereni de, altında kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin imzasının olduğu "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre Mustafa Cengiz'e Ada konusunda bile güvenmedi..

Onurlu bir başkan, bu oylamanın ardından anında istifa ederdi.

Dikkat buyurun.. "Güven oyu" isteyen kendisi.. Alamayan da o.. O zaman?.

Kongre öncesi, stand up komedyeni gibi şakalar ve komiklikler yapan Mustafa, bu kongre boyu, bir trajedi sanatçısıydı. Aman Tanrım..

Nasıl rol kesti, nasıl cambazlıklar yaptı, kendini mağdur göstermek için.. Ya o, oturduğu yerde...