04 / 05 / 2024

galatasaray haciz son durum

galatasaray haciz son durum

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Emekli maaşına haciz konabilir mi? SSK ve Bağkur emeklileri aman dikkat!

Son zamanlarda emekli maaşları ile ilgili en çok merak edilen sorular arasında ‘Emekli maaşına haciz gelir mi?' sorusu yer  alıyor. Peki emekli maaşına haciz konabilir mi? 

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Galatasaray, Florya Tesisleri’nin tapusunu resmen aldı! 

Galatasaray'ın ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmasına fırsat verecek olan Florya arazisinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur, Galatasaray'a bağış yoluyla verilen gayrimenkullerle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İşte Erden Timur'un o açıklamaları...

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

Mustafa Cengiz'den haciz açıklaması!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısında konuşan Mustafa Cengiz, kulübün hisse satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Göreve geldiğimizde bırakın elektriği, doğalgaz ve telefonların kapanması tehlikesi vardı. 6 milyon liraya yakın haciz işlemi vardı" dedi...

Galatasaray'a 102 milyon liralık haciz!

Dursun Özbek'in haciz ve ipotek koydurma ihtimali nedeniyle Florya'nın tapusunu almakta acele ettiklerini söyleyen Mustafa Cengiz, "Kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Çözüm arıyoruz. Şu anda faizle birlikte 102 milyon lira haciz var. Allah kimsenin evine, ocağına haciz düşürmesin" dedi...

Dursun Özbek'ten Galatasaray'a haciz şoku!

Dursun Özbek’in haciz işlemi Galatasaray ile Bankalar Birliği arasındaki borç yapılandırması görüşmelerini de durdurdu. Bankalar Konsorsiyumu’na gönderilen yazıda, “Paramız ödenmezse kulübün varlıklarının satışından başka yol kalmıyor” denildi...

Galatasaray'da gündem Riva ve Florya projesi!

Galatasaray’ın haftalık yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Gündemde Emlak Konut GYO'nun iptal ettiği Riva ve Florya projesindeki son durum vardı...

galatasaray haciz son durum Haberi

galatasaray haciz son durum

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen ocak ayı pan kurulu toplantısında TBB ile yaptıkları yapılandırma anlaşmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mustafa Cengiz, yapılandırma çalışmalarının geçen yılın ağustos ayında başladığını belirterek, şu açıklamalar yaptı:

"Yapılandırma tamamen sorunlarımızı halletmedi. Yaraya merhem oldu. Ağustos sonu itibarıyla çok uzun yıllardır üzerimizde biriken çok ağır maddi yük artık nakit akışı anlamında sürdürülemez hale gelmişti. Buna sağ olsun devletimiz müdahale etti. İyi niyet esası üzerinden borçlarımızı 5 yıllık bir süreye yaydı. Gecikmiş ve öteleyemeyeceğimiz borçlara da nakit desteği verdi. O destek bu kredilendirmenin içine alındı. Ek bir teminat veya ipotek vermedik. Tam tersine 'Ada bizim kırmızı çizgimizdir. Asla teminat ve ipotek olarak vermeyiz.' dedik. Sağ olsun TBB de buna saygı gösterdi."

Mustafa...