27 / 04 / 2024

Galatasaray kulübü borç

Galatasaray kulübü borç

1998 yılında Ali Sami Yen Stadı, Şişli Belediyesi inşaat ruhsatı verdiğinde dev alışveriş ve spor kompleksi olacakmış. 100 milyon dolara mal olacak yatırımın finansmanını sağlamak için kulüp halka açılacakmış.

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Riva projesiyle Galatasaray'ın borçları sıfırlanacak!

Riva projesinden gelecek gelirin transfere harcandığı yönündeki eleştirilere yanıt veren Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek bu projeyle Galatasaray'ın borçlarını sıfırlamayı arzuladıklarını söyledi

Galatasaray'ın borç alacak farkını Riva ve Florya arazileri düşürdü!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Gündemimizde Galatasaray Kulübünün en önemli projelerinden biri olan Riva ve Florya'nın geliştirilmesi için Emlak Konut ile yapılan anlaşma var. 8 Haziran'da ihaleye çıkacak" dedi.

Galatasaray'ın Riva ve Florya projeleri birlikte değerlendirilmeli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına spor salonu yapmak için yetki belgesini aldıklarını açıkladı.

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

Galatasaray, Emlak Konut'tan 1 milyon metrekarelik arsa istedi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türk Telekom Arena üzerindeki kullanım hakkı sorununu çözdüklerini müjdeledi.Özbek, Emlak Konut'tan 1 milyon metrekarelik arsa talebinde bulundu.

Anadolu Efes Kulübü, AND Gayrimenkul ile anlaştı!

Anadolu Efes Kulübü, Anadolu Grubu şirketlerinden AND Gayrimenkul ile iş birliği yaptı. Bir sezonluk yapılan anlaşmaya göre Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı maçlarda sırtında AND Gayrimenkul logolu forma giyecek.

Riva ve Florya projeleri Galatasaray'a 500 milyon dolar getirecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Levent'te bulunan lokalinde gerçekleştirilen toplantıda, genel kurul üyelerine planlarını aktardı.

Galatasaray kulübü borç Haberi

Galatasaray kulübü borç



100 milyon dolarlık yeni stad projesinde son adım atılıyor


100 milyon dolarlık yeni stad projesinde son adım atılıyor. Şişli Belediyesi inşaat ruhsatı izni verdiğinde inşaat başlayacak. Galatasaray Yatırım Ortaklığı senetleri halka satılacak.


SENEM ERDİL


    Galatasaray Spor Kulübü tarafından 49 yıllığına kiralanan Ali Sami Yen Stadı dev alışveriş ve spor kompleksi olmak için gün sayıyor. 100 milyon dolara mal olacak yatırımın finansmanını sağlamak için Galatasaray Yatırım Ortaklığı senetleri halka satılacak.Halka arzı SBC Warburg Dillon Read ile Ata Yatırım Menkul Kıymetler gerçekleştirecek. 


    Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Sinan Kalpakçıoğlu da projenin çiziminin bittiğini, Şişli Belediyesi'ne inşaat ruhsat izni için gerekli...