07 / 05 / 2024

Galatasaray Kulübünün bir önceki başkanı Duygun Yarsuvat

Galatasaray Kulübünün bir önceki başkanı Duygun Yarsuvat

Riva projesiyle ilgili soru üzerine Yarsuvat, "Proje maketine bakmadım. Şunu söyleyebilirim; Galatasaray, Avrupa yakasının bir takımıdır ve Anadolu yakasına gitmemesi gerekir." şeklinde konuştu.

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Tebernüş Kireçci: Kiralara yüzde 25 sınırı getirmek büyük bir hata!

Fahiş kira artışlarının önüne geçmek için getirilen yüzde 25 sınırının büyük bir hata olduğunu söyleyen Tebernüş Kireçci, bu hataya devam edilmesi halinde daha kötü sonuçların ortaya çıkacağını belirtti.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

'TL'deki hızlı değer kaybının sürmesi büyük bir risk'

Türk lirasındaki geder kaybının cari açık özellikle de kısa vadeli borçların ödenmesi açısından büyük bir risk oluşturduğunu belirten EBRD Başekonomisti Roger Kelly, kısa vadeli dış borcunu 180 milyar dolar olduğunu MB'nin rezervinin ise 15 milyar dolar olduğuna dikkat çekti.

Altını büyük bir girdap mı bekliyor? Eğer bu olursa yatırımcılar perişan olacak! Uzmanlar şimdi açıkladı

Fed faiz kararı öncesinde doların baskısı altın fiyatları üzerinde görülmeye devam ediyor. Fed faiz artırımlarına devam etmesi halinde altın büyük bir girdap içine mi girecek? sorusu gündemde çalkalanıyor. Uzmanlardan konu ile ilgili şimdi açıklama geldi.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Bim'den Xiaomi Mi 11T Pro'ya büyük bir indirim geldi! Sakın kaçırmayın! İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan BİM, Xiaomi'nin en sevilen akıllı cep telefonları arasına adını yazdıran Xiaomi Mi 11T Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Peki, Bim'de Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Kulübünün bir önceki başkanı Duygun Yarsuvat Haberi

Galatasaray Kulübünün bir önceki başkanı Duygun Yarsuvat

Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Ünal Aysal, henüz ilk yılını doldurmak üzere olan bir yönetim bulunduğunu ve kendisinin başkan adaylığı düşüncesi olmadığını söyledi.


Sarı-kırmızılı kulübün Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısına katılan Aysal, basın mensuplarına açıklamada bulundu.


Mevcut yönetime yönelik eleştiriler ve isminin sık sık gündeme getirilmesiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Aysal, şöyle konuştu:


"Henüz geçen sene seçilmiş bir yönetimi var. Bu arkadaşlarımız 3 senelik bir süre için geldi ve bu süre içinde onlara bir zaman vermek lazım. Eğer başarılı olurlarsa, inşallah uzun süre kalırlar. Eğer başarısız olurlarsa zaten bu genel kurul birisini işaret eder ve o arkadaşım da gelir, burayı yönetir. Ama benim şu an yeniden başkan olmak gibi bir düşüncem yok." 


UEFA tarafından verilen bir yıl Avrupa...