02 / 05 / 2024

Galatasaray metin oktay tesisleri nereye taşınacak

Galatasaray metin oktay tesisleri nereye taşınacak

Metin Oktay Tesisleri’nden taşınmak isteyen G.Saray’ın ilk şartı yeni tesislerin Avrupa yakasında yer alması. Limitli saha imkanını artırmak için de 150-200 dönüm yer isteyen yönetim TT Arena’ya uzak yerleri de elinin tersiyle itiyor.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Galatasaray'da Florya zirvesi!

Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Emlak Konut’a 120 milyon TL önerdi. Bankalarla da masaya oturmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim yapılandırma ile faizlerden kurtulmayı planlıyor.

Galatasaray’da Florya arazisi bilmecesi!

Geçen sene 12 Nisan’da Metin Oktay Tesisleri’nin arazisinin ihalesini gerçekleştiren Emlak Konut, Terra Gayrimenkul’e aylık kira rayiç bedel raporu hazırlattı. Yönetime henüz iletilmeyen rapora göre tesislerin taşınma süresi boyunca geçen her ay için kulübün kasasından 383 bin TL çıkacak.

Çankaya Belediyesi'nden 16.3 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından Umut Metin Oktay Mahallesi'nde yer alan 35 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 29 Ocak'ta gerçekleşecek...

Galatasaray metin oktay tesisleri nereye taşınacak Haberi

Galatasaray metin oktay tesisleri nereye taşınacak

G.SARAY Başkanı Dursun Özbek, Riva ve Florya projeleri için en kritik haftasına başladı... 22 Ekim’de yapılacak genel kurulda üyelere iki projeyi de anlatıp onay isteyecek olan Özbek’in en yoğun mesaisi ise Florya projesi üzerinde geçiyor. Hafta boyunca Florya karşılığında alınacak yeni arazi için çalışmalar yapan ve artık son aşamaya gelen Özbek’in en çok üzerinde durduğu 3 konu ise şöyle:


1- MUTLAKA AVRUPA YAKASINDA OLACAK!

Metin Oktay Tesisleri’ni terk etmek için sarı-kırmızılı yönetim yeni bir arazi bekliyor. Bu konudaki görüşmelerde yönetimin ilk şartı ise bu alanın kesinlikle Avrupa kıtasında olması. Yönetimde de yapılan görüşmelerde Beşiktaş örneği de verildi ve Avrupa yakasında kurulan Beşiktaş’ın Anadolu yakasında antrenmanlarını yaptığının altı çizildi ve F.Bahçe ile Beşiktaş gibi Anadolu yakasında antrenman tesisi kurulmasının önüne set çekildi. 


2-EN...