30 / 04 / 2024

galatasaray proje

galatasaray proje

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nın "yaşayan stada" dönüşmesi için Workinton firmasıyla anlaşma yapıldı. Stat, 365 gün çalışan bir kompleks haline getirilecek.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

Galatasaray ile Emlak Konut resmen yollarını ayırdı! 

Beykoz Riva ve Bakırköy Florya'daki arsalar üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Emlak Konut GYO arasında 2016 yılında imzalanan protokoller feshedildi....

Emlak Konut, Galatasaray ile yollarını ayırıyor!

Emlak Konut, Galatasaray ile yollarını ayırıyor. Galatasaray Spor Kulübü imzalanan protokollere uymadığı için arsalara proje yapılmayacak...

Düşler Vadisi Galatasaray fiyat listesi!

Düşler Vadisi Galatasaray fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje 869 bin 362 metrekare arsa alanına sahip.

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi Galatasaray projesi 2018!

Riva Düşler Vadisi Galatasaray projesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların resmi olarak başladığı proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Yılmaz İnşaat işbirliğinde yükseliyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı!

Beykoz Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa çıktı. Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde Beykoz'da hayata geçirilen proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. Galatasaray Düşler Vadisi satış fiyatı haberimizde yer alıyor.

Yılmaz İnşaat'tan Riva'ya 1.500 villalık proje!

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Riva arsası üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen 1.500 villalık proje Yılmaz İnşaat imzası taşıyor...

Galatasaray Riva projesinde inşaat başlıyor!

Toplam 1.550 konuttan meydana gelecek Galatasaray Riva projesinde inşaat bu ay başlıyor. 6 yılda tamamlanacak proje, 446 milyon 229 bin TL'ye mal olacak..

Fuzul Yapı yeni proje hazırlığında!

2000 yılında inşaat sektörüne geçiş yapan Fuzul Yapı yeni proje hazırlığında. İstanbul’un merkezi lokasyonlarında dev projelere imza atmaya hedefleyen firma, Galatasaray’ın arazisi-Riva ihalesine ve Kağıthane’deki Arıcılar arsası ihalesine girdi.

Galatasaray Florya projesinde sona gelindi!

Emlak Konut ile geliştirdikleri Florya projesinde sona geldiğini ifade eden Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Kasım ya da Aralık ayında proje için ihaleye çıkılacağını söyledi.

Galatasaray Riva projesinin ihalesi 8 Haziran'da!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesinin ihale tarihi açıklandı. Proje için hazırlatılan mimari görseller yayınlandı. İşte Galatasaray Riva projesinin ihale detayları...

İşte Emlak Konut'un Galatasaray Riva projesi!

Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapıldı. Başkan Dursun Özbek yeni projeleri tanıttı. Galatasaray'ın Riva arazisi için Emlak Konut'un yapmış olduğu proje çalışmasının ilk görselleri yayınlandı. İşte ilk görseller...

galatasaray proje Haberi

galatasaray proje

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadı'nın "yaşayan stada" dönüşmesi yolunda Workinton firmasıyla iş birliği yaptı.


Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Galatasaray Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü ile Workinton Üst Yöneticisi (CEO) Pınar Massena katıldı.


Bu anlaşmayla Türk Telekom Stadı'nın sadece maç günü değil, 365 gün çalışan bir kompleks haline geldiğini vurgulayan Ali Öğüdücü, şunları kaydetti:


"Bizim için önemli bir gün. Kulüplerimiz sahada mücadele ediyor ancak sahadaki başarılar için ekonomik kaynaklara ihtiyacımız var. Bunun için taraftarımıza güzel projeler sunmamız gerekiyor. Bu proje Türkiye'de bir ilk. Galatasaray Workinton yeni bir marka. İki önemli markanın bir araya gelmesi çok büyük bir sinerji oluşturdu. Bizim bundan sonra yaşayan stat projemizin ilk adımı bu. Açtığımız ofis alanlarıyla Galatasaray taraftarları artık, Türk Telekom Stadı'nda maç seyretmenin yanı sıra...