08 / 05 / 2024

galatasaray üniversitesi beşiktaş kampüsü

galatasaray üniversitesi beşiktaş kampüsü

Dün akşam saat 19.00 suları Galatasaray Üniversitesi Beşiktaş kampüsünde yangın çıktı...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Umut Şenol, Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu!

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Umut Şenol, Beşiktaş'ın Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu...

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi için bir adım daha atıldı!

Ahmet Nur Çebi, "Biz spor kulübüyüz ama bununda yanında bir kamu kurumuyuz. Bir şekilde kamuya katkı sağlamalıyız. Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi ile huzurevi açma çalışmalarımız var. Umarım Beşiktaş'a ve Türkiye'ye hayırlı olur." değerlendirmesini yaptı.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi 2019'da açılacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü-Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın yaptığı ilk toplantıda, Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi'nin kuruluşu için ilk adım atıldı.

Beşiktaş'ın arazisi kaç para ederdi?

Fatih Altaylı Haberürk Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın stat konusuyla ilgili Galatasaray için “Beleşi seviyorlar” sözlerini değerlendirdi. İşte o yazı...

İstanbul'un en değerli ilçesi Beşiktaş!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İktisat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Şeker, İstanbul’da 39 ilçe düzeyinde “İstanbul’da Yaşam Kalitesi Araştırması’nı gerçekleştirdi. Araştırmaya göre, İstanbul'da yaşam kalitesi en yüksek olan ilçe Beşiktaş…

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi açılacak!

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi 'nde spor, sağlık, hukuk, mühendislik, kültür-sanat gibi pek çok branş olacak. Türkiye'deki vakıf üniversitelerine bir yenisi daha ekleniyor.

Galatasaray Üniversitesi 2 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 2013 yılında yanan tarihi binası, aradan geçen zamana rağmen hâlâ restore edilmeyi bekliyor. Beşiktaş Ortaköy’de bulunan binaya iki yıl içinde hiçbir tadilat işleminin yapılmaması dikkat çekiyor.

Beşiktaş - Boğaz Köprüsü yönünde kaza! Trafik durdu!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde Yıldız Teknik Üniversitesi - Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

Erdal Karacan: Beşiktaş Üniversitesi kurmak istiyoruz!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan Beşiktaş Dergisi'nin aralık ayı sayısında yer alan röportajında yeni stattan sonra en çok ağırlık verdikleri konunun Beşiktaş Üniversitesi olduğunu söyledi...

galatasaray üniversitesi beşiktaş kampüsü Haberi

galatasaray üniversitesi beşiktaş kampüsü

Galatasaray Üniversitesi'nin 142 yıllık tarihi ahşap binasının 3. katında saat 19 sularında yangın çıktı. Yangın gece yarısına doğru kontrol altına alındı. Yangının bir öğretim görevlisinin odasındaki elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Yangına denizden ve karadan müdahale...