02 / 05 / 2024

Galatasaray Üniversitesi nerede

Galatasaray Üniversitesi nerede

Galatasaray Üniversitesi'nin yanan çatısının 3 yılda onarılmaması, "Turistik tesis mi olacak" endişesini yaratırken, 14 sivil toplum örgütü "Restorasyon yapılsın" kampanyası başlatıldı.

Galatasaray Üniversitesi 2 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 2013 yılında yanan tarihi binası, aradan geçen zamana rağmen hâlâ restore edilmeyi bekliyor. Beşiktaş Ortaköy’de bulunan binaya iki yıl içinde hiçbir tadilat işleminin yapılmaması dikkat çekiyor.

Galatasaray Üniversitesi'nde tadilat hala başlamadı!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası yanalı iki yıl oldu. Yangının ardından, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu vakfın sunduğu projeyi kabul etmediği için tadilata hâlâ başlanamadı.

Galatasaray Üniversitesi yangınının nedeni elektrik kabloları!

Galatasaray Üniversitesi'nde çıkan yangının nedeni asansörün aşırı ısınan elektrik kabloları olduğu ortaya çıktı

Küresel salgın gayrimenkul piyasasını nasıl etkileyecek?

Galatasaray Üniversitesi Doç. Dr. Ata Özkaya, Star Gazetesi'nde yer alan yazısında ''Küresel salgın: Ekonomide risk mi yoksa belirsizlik mi?'' yazısını kaleme aldı...

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Galatasaray ile Boğaziçi Üniversitesi arasında Teknopark işbirliği!

Galatasaray Kulübü ile Boğaziçi Üniversitesi arasında "Spor İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulmasını öngören protokol imzalandı.

Galatasaray Üniversitesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Galatasaray Üniversitesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı. Duyuru Galatasaray Üniversitesi tarafından sosyal medya üzerinden yapıldı.

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Galatasaray Üniversitesi 5 yıldır restore ediliyor!

2013'te çıkan yangında büyük hasar gören Galatasaray Üniversitesi'nin 1992'den beri kullandığı İbrahim Tevfik Efendi Sahil Sarayı'nda restorasyon çalışması 5 yıldır devam ediyor...

Galatasaray Üniversitesi binası restore edilecek!

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy'deki yerleşkesinde 147 yıllık saray binasında 5 yıl önceki yangının izlerinin silinmesi adına restorayon başlatılacak. 

Galatasaray Lisesi öğrencilerine mimarlık eğitimi!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Galatasaray Lisesi öğrencilerini bugün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde ağırlayarak bir workshop’la mimarlık eğitimi verecek.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Galatasaray Üniversitesi nerede Haberi

Galatasaray Üniversitesi nerede

Galatasaray Üniversitesi (GSÜ) yerleşkesindeki tarihi Feriye Sarayı binası, iki buçuk sene önce gkan yangında büyük zarar uğramıştı. Yangın kamuoyunda ve sosyal medyada geniş yankı bulmuş, onarım için maddi destek kampanyaları başlatılmıştı. Aradan geçen üç yılda hala binanın harap halde durması üzerine 14 sivil toplum kuruluşu ve çok sayıda öğrenci kulübü, üniversite binasının bir an önce aslına uygun restore edilmesi çağrısı yapıldı. içlerinde Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği'ne bağlı Mimarlar Odası istanbul Büyükkent Şubesi, Şehir Plancıları Odası istanbul Şubesi, Koruma ve Restorasyon Uzmanları Derneği gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşunun ve GSÜ öğrenci kulüplerinin imzacısı olduğu metinle, tarihi binanın bir an önce restore edilmesi istendi. Bildiride binanın turistik bir tesise dönüştürülmek üzere yakıldığı iddiasına da yer verildi. 


Yurt...