04 / 05 / 2024

Galatasaray Üniversitesi onarım işi

Galatasaray Üniversitesi onarım işi

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

Galatasaray Üniversitesi'ne geçici çatı yapılacak!

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy’deki 145 yıllık tarihi binasının 3 yıl önce yanan çatısı, sonunda onarılıyor. Çatı örtüsü yapılması işi ihalesini Güryapı Restorasyon aldı...

Galatasaray Üniversitesi neden restore edilemiyor?

Vakıf Başkanı İnan Kıraç, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray Üniversitesi’nde çıkan yangının üzerinden 35 ay geçtiğini anımsattı. Kıraç şunları söyledi, “Bugüne kadar bir netice alamadım. " dedi.

Galatasaray Üniversitesi için restorasyon kampanyası başlatıldı!

Galatasaray Üniversitesi'nin yanan çatısının 3 yılda onarılmaması, "Turistik tesis mi olacak" endişesini yaratırken, 14 sivil toplum örgütü "Restorasyon yapılsın" kampanyası başlatıldı.

Geleceğin mimarları Gölpazarı'nda bina onarımı yapıyor!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin 2013'ten bu yana yaz aylarında Gölpazarı ilçesinde yürüttüğü projeye katılan üniversite öğrencileri, bina onarımı ve inşaatı çalışmalarında mesleğin inceliklerini öğreniyor.

Çukurova Üniversitesi onarım işi ihalesi 26 Mart'ta!

Çukurova Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı büyük onarım işini 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Söz konusu işe 10 günde başlanacak ve 240 günde tamamlanacak.

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi 9 Mart'ta!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor.

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri 24 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Fırat Üniversitesi kampüs onarım işleri Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 24 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Uludağ Üniversitesi onarım yapım ihalesi kesinleşti!

YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Uludağ Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 2014 / 77391 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Galatasaray Üniversitesi Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkeleri onarım ihalesi 10 Ekim'de!

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi onarım işi ihalesi 30 Eylül'de!

İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları; İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bakım onarım işini açık ihale usulü ile 30 Eylül'de ihaleye çıkarıyor.

Erciyes Üniversitesi onarım işi ihalesi 25 Eylül'de!

Erciyes Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; büyük onarım işini 25 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor. İş 45 günde tamamlanacak.

BAÜ İlahiyat Fakültesi onarım işi ihalesi 4 Ağustos'ta!

Balıkesir Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi onarım inşaat işi ihalesini 4 Ağustos saat 10.00'da BAÜ Rektörlüğü Çağış Kampüsü'nde gerçekleştirecek.

Yalova Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için kaynak arayışı sürüyor!

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi...

Galatasaray Üniversitesi onarım işi Haberi

Galatasaray Üniversitesi onarım işi


Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu onarım işleri 50 günde tamamlanacak. 


İhaleleri 10 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Galatasaray Üniversitesi'nde açık ihale usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:


2014/77936 İKN GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ TEKNİK DAİRE BŞK.LIĞI - Evrak No: 2591


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI


GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ


GSU Ortaköy, Beyoğlu ve Şişli Yerleşkelerinin Çeşitli Onarım İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/77936


1- İdarenin


a) Adresi : ÇIRAGAN CAD. 36 34357 ORTAKÖY BEŞİKTAŞ/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 2122275140 - 2122275140


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale...