16 / 05 / 2024

galatasaray üniversitesi yanıyor

galatasaray üniversitesi yanıyor

CHP, Galatasaray Üniversitesi'nde çıkan yangının nedenlerinin araştırılması ve alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması açılmasını istedi

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

Bayram öncesi reel sektör tıkandı! Nakit sıkıntısı had safhaya ulaştı! Finansman krizi kapıda!

Yaşanan deprem felaketlerinin ardından Türkiye buruk bir bayrama hazırlanırken, bayram öncesinde reel sektörün nakit sıkışıklığı ise had safhada. İşletmeler, bankaların seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle faizi yükseltip vadeyi kısaltmasına rağmen kredi kullandırmadığından dert yanıyor.

Tüp fiyatları rekora koşuyor! Fiyatları duyan vatandaşlar isyan etti! Kötü haberler ardı ardına geldi!

Tüp fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşı canından bezdirirken tüp fiyatları da rekora koşuyor. Resmen insanların ocakları değil cepleri yanıyor. Yapılan zamların ardından güncel tüp fiyatları en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor.

Konut alacaklar aman bu tuzağa düşmeyin! Bu yöntemle çok can yanıyor!

Konut almak isteyenler, dolandırıcıların tuzağına düşüyor. Konut alırken bilinmesi gerekenler vardır. İşte o detaylar!

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

Daha önce de gündeme gelen iPhone 14 modeli ile ilgili şikayetlere yenisi eklendi. Bu kez de kullanıcılardan modelin ekranında bulunan Dynamic Island kısmında yanık olduğuna dair şikayetler geliyor.

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Yumurta zamma boğuldu! Dokunan yanıyor

Gıda enflasyonundaki yükseliş devam ederken, en çok etkilenen ürünlerden biri de yumurta oluyor. Bir ay öncesine kadar 30'lu yumurta 58 lirayken şu an marketlerde fiyat 73 lirayı geçti. Organik yumurtanın tanesi 5 liraya kadar çıktı.

Dolara dokunanın eli yanıyor! Selçuk Geçer'den korkunç uyarı: Dolarda kıyametin kopacağı tarih geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk geçer dün gece doların 18,76 TL seviyesine kadar yükselmesinden sonra dolarda kıyametin kopacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Faizler yüzde 60’a dayandı! Yolu düşen yanıyor

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faizi yüzde 12’ye indirdi, ancak şirketlerin ve bireylerin krediye ulaşması zorlaşıyor. Konut kredilerinde yüzde 49'a kadar çıkan faizler ihtiyaç kredilerinde yüzde 60'ı buluyor.

Emekli promosyonları ve maaşları iptal edilip faiziyle geri alınıyor! Emekliler bu haberi sakın atlamayın

Emekli vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir uyarı yapıldı. Emekli promosyonu almak iyi güzel ancak bu hileyi yapıyorsanız hem emekli promosyonunuz hem de emekli maaşınız yanıyor. Gelin birlikte bakalım neymiş.

Dolar alev alev yanıyor! Doları olanlar bu haberi okumadan geçmemeli! Son dakika 21 Ağustos dolar kuru

Dolar/TL, Merkez Bankası’nın faiz kararının açıklamasının ardından yükselmeye başladı. Dolar/TL bugün de yukarı yönlü seyrine devam ediyor. Yastıkaltında doları olanlar hemen haberimizi okumalı. Son dakika dolar/TL 20 Ağustos 2022...

Elinde doları olanlar dikkat! Dolar yanıyor... İşte son dakika dolar kuru 11 Ağustos 2022

Dolar/TL kuru bugün de yatırımcılar ve elinde dolar olanlar tarafından merak ediliyor. Dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Dolar bugün yanıyor... İşte son dakika dolar kuru 11 Ağustos 2022

galatasaray üniversitesi yanıyor Haberi

galatasaray üniversitesi yanıyor


     CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve arkadaşları tarafından TBMM Başkanlığı'na verilen önergenin gerekçesinde, daha önce yanan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası, Haydarpaşa Tren Garı ve Kapalı Çarşı yangınlarına değinildi. 


     Haydarpaşa Garı'nda çıkan yangın sonrasında Haydarpaşa Port Projesi'nin hayata geçirilmek üzere olduğu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yerine otel yapılacağının iddia edildiği, Ortaköy'deki Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nun yerinde otel inşaatının yükseldiği anlatılan gerekçede, şu ifadeler kullanıldı: 

     ''Yaşanan bu yangınlar karşısında merkezi ve yerel yöneticiler tarafından tatmin edici hiç bir açıklama yapılmamış olup her hangi bir önlem de alınmamıştır. Yaşanan yangınların sebeplerini araştırmak ve bundan sonra yaşanabilecek yangınlara karşı önlem almakla görevli olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kamuoyunun şüphelerini tamamen giderecek nitelikte bir araştırma ya da rapor yayınlamadı. 


 ...