15 / 05 / 2024

galatasaraylılara özel ek bağlantı tüneli

galatasaraylılara özel ek bağlantı tüneli

Türk Telekom Arena'ya ulaşımı sağlayan Sanayi-Seyrantepe metrosunda yaşanan izdihamdan dolayı, Galatasaray taraftarına özel olarak metroya ek bağlantı tüneli yapılacak...

Prim borcu olanlara müjde! SGK'dan geriye dönük indirim hakkı kazanacaklar! 

Çalışanlar, emeklilik dönemine daha güvenli bir adım atmak ve vergi avantajlarından yararlanmak kapsamında askerlik ve doğum borçlanması yolu ile prim satın alma fırsatını değerlendiriyorlar.  SGK'nın sağladığı bu imkanlar, sigortalılara emeklilikte ek bir güvence ve vergi avantajları sağlamaktadır.

Dacia'dan bomba haber! Tüm modellerde 10 bin TL indirim başladı! Bu aya özel fırsatı kaçırmayın! 

Dacia, Eylül ayına özel 10 bin TL'lik indirim fırsatını duyurdu. Söz konusu indirim eczacılara özel olarak yapılacak. Peki Dacia otomobil fiyatları ne kadar? İşte 10 Eylül 2023 fiyat listesi...

Metro Marketler'de Bankkart'lılara özel dev kampanya!

Bankkart sahipleri, Metro Marketler'de yapacakları alışverişlerle 300 TL Bankkart Lira kazanma fırsatını değerlendirebilirler.

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…

Özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? Son dakika rakamları verildi! Şimdi yeni zam oranlarına bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasından sonra 'Özel sektörde maaşlara yüzde kaç zam yapılır?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? 

Garanti Bonus kartı olanlara müjde! Hesaplara para yatacağı duyuruldu!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Garanti BBWA, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bonus kartlılara özel düzenlenen kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 200 TL yatırılacağı paylaşıldı.

Elektrikli araçlara özel kredi düzenlemesi! Limit yükseldi!

​​​​​​​Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), elektrik araçlarla ilgili kredi kullanım tutarlarında limiti artırdı. Bu doğrultuda, nihai fatura tutarı 900 bin Türk Lirası ve altında olan elektrikli araçların yüzde 70 tutarına kadar 48 ay vade seçeneğiyle kredi olanağı sunulacak.

Çeyiz düzeceklere Arçelik'ten bomba fırsat! Tarih verildi elinizi çabuk tutun

Arçelik'ten 4'lü Çeyiz Seti almak isteyen vatandaşlara özel 6.999 TL Değerinde 43'' FHD TV veya Robot Süpürge Hediye! Evlenecek çiftler için harika avantaj olan ve 16-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olana kampanya için elinizi çabuk tutun.

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Alman kalitesinde üretilmiş ve kendisini kanıtlamış ''Steiner fön makinesi'' Türkiye satış fiyatları merak ediliyor. İnternette araştırma yapan vatandaşlara özel fiyat araştırmasını haberimizden okuyabilirsiniz. Peki Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yapılandırma paketindeki o detay herkesi umutlandırdı! Hangi borçlar yapılandırılacak?

28 Şubat’ta başlayacak meclis mesaisinde gündemdeki başlıklar arasında borç yapılandırma paketi de var. Yapılandırma paketinde depremzede vatandaşlara özel düzenlemeler de olacak.

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Grundig TV'lerde avantajlı fiyatları kaçırmayın! 

Kış şartlarının ve ekonomik koşulların zorlu olması elektroik ürünlerde de avantajların sunuşmasına sebep oluyor. Hepsi Burada, Grundig 65'' TV'lerde yüzde 5 indirim yapıyor. Premium kartlılara özel avantajı TV'lerini yenilemek isteyenleri de cezbediyor. İşte detaylar...

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

galatasaraylılara özel ek bağlantı tüneli Haberi

galatasaraylılara özel ek bağlantı tüneli
Galatasaray taraftarlarının maça gidiş dönüşlerde metroda yaşadıkları izdihamın son bulması için Ulaştırma, Denizcilik ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından ek bağlantı tüneli inşa edilecek. Sanayi-Seyrantepe metrosuna ek olarak yapılacak bağlantı tüneli 800 metre uzunluğunda olup, saatte 24 bin kişi taşıma kapasitesini 2 katına...