08 / 05 / 2024

Galatsaray

Galatsaray

Galatasaray'ı 811 milyon liralık borç yükünden kurtaracak Mecidiyeköy'deki lüks otel projesi belediyeye takıldı. Yeniden başvuru yapmaya hazırlanan kulüp, yıllık 5 milyon dolar kira getirisi hedefinde...

Dursun Özbek salon projesiyle ilgili detayları anlattı!

Galatsaray Kulübü Başakanı Dursun Özbek, bir yığın sorunla uğraşırken, bir taraftan da yeni salon projesi gibi önemli gelişmelere imza atmaya çalışıyor.

Galatsaray Haberi

Galatsaray

Galatasaray Spor Kulübü'nün 811 milyon liralık borç yükünden kurtulmak amacıyla ümit bağladığı Mecidiyeköy'deki otel projesi komisyona takıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde komisyondan vize alarak geçen otel izni meclisteki itirazlar nedeniyle geri gönderildi. Yıllık 5 milyon dolar kira getirisi amaçlayan yönetim, yeniden belediyenin kapısını çalmaya hazırlanıyor. 


15 KATLA SINIRLANDIRILDI 


Mecidiyeköy'deki GS Store arsası için İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne başvuru yapıldı. Ali Sami Yen Oteli olarak da bilinen proje için yüksekliğin serbest bırakılarak 2.5 emsal inşaat hakkı verilmesi istendi. Belediye İmar ve Bayındırlık Komisyonu yüksekliği 15 katla sınırlayarak bodrum katların da hesaba dahil edilmesini istedi. 


Kulübün talebini tırpanlayarak kabul eden imar komisyonu, dosyayı nihai onay için belediye meclisine gönderdi. Mecliste yapılacak oylama sırasında alınan kararla, dosyanın yeniden değerlendirilmek üzere komisyona geri gönderilmesi kararlaştırıldı. Eski...