15 / 05 / 2024

Galaxy A53 5G ne kadar

Galaxy A53 5G ne kadar

Samsung, ülkemizde de sıklıkla kullanılan Galaxy A serisine yeni bir ürün daha ekledi. Orta segmentin en iddialı modelleri arasında yer alan Samsung Galaxy A53'ün özellikleri ve fiyat listesi merak ediliyor. İşte Samsung Galaxy A53 Nisan 2022 fiyat listesi...

BİM inanılmaz fiyatıyla Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardı! 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

BİM, su ve toza dayanıklı olan Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardı. Peki, BİM'de Samsung Galaxy A53 fiyatları ne kadar? İşte 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy A53 BİM'de! Hemen buraya bakın, aman sakın indirimi kaçırmayın!

Samsung Galaxy A53, su ve toza dayanıklı bir telefon modelidir ve BİM mağazalarında bulunmaktadır. Telefonun dikkat çeken özellikleriyle beraber, Galaxy A53'ün BİM'deki fiyatları aşağıda listelenmiştir.

Samsung Galaxy M34 5G, güçlü donanımı ve uygun fiyatıyla giriş seviyesine hükmediyor!

Samsung'un yeni modeli Galaxy M34 5G, etkileyici özellikleri ve cazip fiyatıyla giriş seviyesindeki kullanıcılara yönelik iddialı bir seçenek sunuyor.

Carrefour'dan Galaxy M33 telefonlara yüzde 10 indirim avantajı

Carrefour'un kampanyaları hız kesmeden devam ediyor.  Galaxy M33 5G akıllı telefonlara CarrefourSA kart'a özel yüzde 10 indirim imkanını değerlendirmek için acele edin işte 21 haziran 2013 fiyat listesi

BİM'de kaçırmamanız gereken çılgın fırsat: Samsung Galaxy A53 inanılmaz bayram indirimiyle sınırlı stoklarla geliyor!

Samsung Galaxy A53, su ve toza karşı dayanıklılık özelliği sunan bir telefon modelidir. Bu özellikleriyle dikkat çeken Galaxy A53, şimdi BİM'de sizleri bekliyor. Galaxy A53'ün BİM'deki fiyatlarını öğrenmek isterseniz, aşağıda fiyat bilgileri bulunmaktadır...

Samsung Galaxy F54 5G, Uygun Fiyatı ve Güçlü Performansıyla Dikkat Çekiyor!

Samsung, Hindistan için özel olarak ürettiği yeni akıllı telefonu Galaxy F54 5G'yi tanıttı. Fiyat performans canavarı olarak nitelendirilen bu cihaz, Türkiye'deki kullanıcılar tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanmayı bekliyor.

A101 Samsung'un bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy A53 satışa çıktı! Hemen buraya bakın!

Türkiye'nin önde gelen perakende satış zincirlerinden biri olan A101, akıllı telefon tutkunlarını heyecanlandıracak bir haberle gündeme geliyor. A101, Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardığını duyurdu.

Samsung Galaxy F54 5G: Gece Çekimleri, Süper Sabit Görüntü Sabitleme ve Uygun Fiyatta Etkileyici Özellikler!

Samsung, yakında Hindistan'da piyasaya süreceği Samsung Galaxy F54 5G ile akıllı telefon tutkunlarını cezbedecek heyecan verici özellikler ve teknik özellikler sunmayı planlıyor. Cihaz, cazip bir seçenek haline gelmesini sağlayan uygun fiyatıyla birlikte çeşitli etkileyici özelliklere sahip olacak.

Samsung'un ucuz telefonu Galaxy A54'ün google rekabeti büyüyor

Ucuz ve iyi bir performans sunan Galaxy A54, Samsung'un A54 5G'si Pixel 6A ile tam olarak boy ölçüşemiyor. Ayrıca Galaxy A54 Samsung'un amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, piyasadaki en güçlü özelliklerden bazılarını ve güçlü kameraları bir araya getiriyor.

Samsung Galaxy A52 indirimli fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Bu fırsatı kaçıran çok üzülür!

Carrefoursa, Samsung Galaxy A52 5G akıllı telefonda indirim sunuyor. Bununla birlikte, telefonun tasarımı, plastik sırtlı ve alüminyum çerçeveli amiral gemisi akıllı telefonlara kıyasla biraz ucuz geliyor.

Samsung Galaxy A53, BİM'de dayanıklılığı, performansı ve inanılmaz fiyatıyla sizi bekliyor!

Toz ve suya karşı dayanıklılık sağlayan Samsung Galaxy A53, BİM'e geldi. Bu fırsatı kaçırmayın! BİM'de Samsung Galaxy A53'ün fiyatı nedir diye merak ediyorsanız, işte fiyatlar...

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! Paranızın karşılığı Samsung Galaxy A53 kampanyasını kaçırmayın 

Hepsi Burada fiyat performans telefon olan Galaxy A53'e yaptığı kampanya vatandatan büyük rağbet gördü. Samsung Galaxy A53, geniş ve canlı bir ekrana, iyi bir kamera kurulumuna, makul performansa ve iyi pil ömrüne sahip bir telefon. Peki 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada'dan Samsung Galaxy S20 FE'ye büyün indirim! İşte 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'da Nisan ayı indirimleri devam ediyor. Samsung Galaxy S20 FE telefonlara yaptığı indirim vatandaş tarafından rağbet gördü. Samsung Galaxy S20 FE, 5G ağına bağlanabilme özelliği ile birlikte gelir. Bu, daha hızlı internet bağlantısı ve yüksek hızda indirme için iyi bir özelliktir. Peki  

Galaxy A53 5G ne kadar Haberi

Galaxy A53 5G ne kadar

Samsung'un sevilen ve sıklıkla kullanılan Galaxy A serisine yenileri eklenmeye devam ediliyor. Orta segment grubuna hitap eden bu ürünlerden biri olan Galaxy A53 ülkemizde de satışa sunuldu. 

Galaxy A53 serisi, 6,5 inç boyutunda bir Süper AMOLED ekranla karşımıza çıkıyor. Panel, kullanıcılara FHD+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunuyor.Ekran altı parmak izi okuyucu bulunan delikli ekranda, 32 MP çözünürlük sunan bir ön kamera bulunuyor. 

Arka gövdeye yerleştirilen dörtlü kamera modülünde ise 64 MP'lik ana kameraya, 12 MP'lik bir ultra geniş açı lens, 5 MP'lik bir derinlik lensi ve 5 MP'lik bir makro lens eşlik ediyor.

Daha az bulanıklık, daha fazla ayrıntı ve canlı kontrast ile izleme deneyiminin ne kadar ipeksi bir akıcılığa ulaşabileceğini görmek için Galaxy’nizin 120Hz Süper AMOLED ekranında...