03 / 05 / 2024

Galip Tiryaki

Galip Tiryaki

Yunt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nazim Doğan, Galip Tiryaki, Hüseyin Özceylan, Nail Özceylan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

CarrefourSA’dan Çaykur tiryaki çayı 68,90 TL’ye, Philips buharlı ütü 1.399 TL’ye, Türk somonu 99,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 16 Kasım’da başlayan indirim günleri devam ediyor. Carrefour’da Çaykur tiryaki çayı 68,90 TL’ye, Philips buharlı ütü 1.399 TL’ye, Türk somonu 99,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 17 Kasım 2023 fiyat listesi...

Galip Aykaç nerede doğdu? Hangi ödülleri kazandı? BİM’de hangi alanlarda çalıştı?

Galip Aykaç kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? BİM’de hangi pozisyonlarda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Galip Aykaç’ın hayatı...

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

10 kg Bingo toz deterjan 171 TL'ye, tiryaki çay 34 TL'ye çamaşır suyu 2 adet 42 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirime 19 adet ürüne yer verildi. 10 kg Bingo toz deterjan 171 TL'ye, tiryaki çay 34 TL'ye çamaşır suyu 2 adet 42 TL'ye düştü. 

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Çayseverler dikkat! Çaykur tiryaki çayı her rafta farklı fiyatta! 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Çay denince akla gelen Çaykur tiryaki çayın fiyatları her geçen gün farklılık göstermekte. Yemekten sonra Çaykur tiryaki çay lezzet bakımından ve yumuşak içimi ile de damaklara eşsiz bir his yaşatıyor.İşte haberin detayları.

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Galip Aras Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Aras Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Galip Aras tarafından kuruldu.

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Galip Tiryaki Haberi

Galip Tiryaki

Yunt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nazim Doğan, Galip Tiryaki, Hüseyin Özceylan, Nail Özceylan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Yunt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-YAPI İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler,   barajlar, lojmanlar ,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...