12 / 05 / 2024

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat iletişim

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat iletişim

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde BASF imzası!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, Osmangazi Köprüsü’nden sonra Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde de oluşabilecek korozyon hasarlarına ve kiriş bağlantı detaylarının çok ağır yüklerin aktarımına dayanması için geliştirdiği özel çözümler ile katkı sağladı.

BASF, Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, çelik ayaklarının sabitlenmesi için Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi.BASF, aktif deprem bölgesine inşa edilen Osmangazi Köprüsü için dayanıklı ve uzun bir servis ömrü sağlıyor.

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bak Kimya Enerji Pazarlama ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Gülen tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Beyoğlu, İstiklal Mahallesi, Baruthane Sokak'ta kuruldu.

Burkal İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burkal İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Yada İnşaat Hafriyat Kimya Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yada İnşaat Hafriyat Kimya Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi, Hüseyin Gümüş ve Hasan Gümüş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Talen Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Talen Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Yavuz Özgülcü Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Bağcılar, 100 Yıl Mahallesi, 5.Yol Sokak'ta açıldı.

Rense İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rense İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Sevindi tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Söğütlüçayır Sokak'a kuruldu.

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Cilacı ve Nikelajcılar'da kuruldu.

Temel Kotil: 3. havalimanıyla İstanbul lider konuma gelecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 3. havaalanının İstanbul'u lider konuma getireceğini söyleyerek, 'İstanbul'a yapılan üçüncü havaalanı dünya tarihini değiştirecek, dedi.

Temel Kotil: 3. Havaalanıyla İstanbul lider olacak!

Temel Kotil: Yeni havaalanında 6 adet pist olacak. İstanbul tamamen lider konumda ve merkez olacak. Bu sayede İstanbul'a her yıl 30 milyon turist gelmiş olacak. İstanbul turizmde de lider konuma kavuşacak.

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serenay Akyol ve Muzaffer Yaşar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat iletişim Haberi

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat iletişim

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. konusu:
GALVANO KİMYA MALZEMELERİ -Galvano ve yüzey işlem kimyasalları ile her nevi endüstriyel kimyasalların alım satımını ve üretimini yapmak veya üretimini yaptırmak, metallerin ısıl işlem ve anodlama, sertleştirme,vernikleme ve benzeri yüzey işlemleri,elektroliz,çinko ile galvanizleme veya kimyasal işlemler ile metalik kaplama ile metal dışı malzemelerle kaplama faaliyetinde bulunmak. -Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. -Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş...