05 / 05 / 2024

Garanti 2014te kaç kişiye konuy kredisi verdi

Garanti 2014te kaç kişiye konuy kredisi verdi

Garanti "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" seçildi. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, "Konut kredilerinde ise 4,4 milyar liralık hacimle liderliğimizi sürdürdük. dedi.

Garanti emekli promosyon 2024! Bu ay emeklilere kesin yatacak rakam belli oldu! Garanti Bankası emekli promosyon kaç TL?

Milyonlarca emekli son dakika maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki Garanti Bankası emekli promosyon kaç TL? İşte Garanti emekli promosyon 2024...

Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler acil baksın! Garanti Bankası promosyonu 2024 

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Her banka emekli promosyon ödemelerini paylaştı. Peki Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler hemen baksın! 

Emeklilere 10 bin TL'lik fırsat! Emekli promosyon başvurusu e-Devlet: İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024!

Kamu bankalarının emeklilere 8 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon ödemesine ilişkin başvurular bugün başladı. Peki emekli promosyon başvurusu e-Devlet nasıl yapılır? Garanti Bankası 2024 promosyon kaç TL? İşte Garanti Bankası emekli promosyon 2024

Emeklilerin hesaplarına 10 bin TL yatıyor! Garanti BBVA son tarihi açıkladı! İşte Garanti emekli promosyon 2024!

Bankalar, maaşını taşıyan emeklilere belirli bir promosyon ödemesi yapıyor. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında Garanti BBVA bulunuyor. Peki Garanti BBVA emekli maaş promosyonu kaç TL? Garanti emekli promosyon 2024!

Şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti var mı? Bakan Koca tek tek açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti olup olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA Ekim ayı kampanyasını da duyurdu. Pek çok kişinin yüzünü güldüren Garanti BBVA kampanyası için son tarih 31 Ekim olarak belirlendi.

Garanti BBVA'dan emeklilere dev promosyon fırsatı! Kaçırmayın!

Garanti BBVA, Temmuz ayında emeklilere özel promosyon kampanyası sunuyor. Hemen buraya bakın, sakın kaçırmayın... İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası müşterilerine bilgisayar hediye ediyor! Başvuru için bugün son!

Garanti BBVA, teknolojik yatırım niteliğinde bir fırsat sundu. Bu fırsat sayesinde müşterilere bilgisayar hediye edilecek. Teknolojinin gelişmesi, finansal kurumları  hizmet kalitesini iyileştirmesi amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlemesine yöneltiyor. İşte Garanti BBVA’dan gelen kaçırılmaz fırsat…

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!

Garanti BBVA'dan 1.000 TL bonus kazanmak için son 3 gün! Bu kampanyayı aman kaçırmayın! 

Garanti BBVA peş peşe açıkladığı kampanyaları ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Banka şimdi de 1.000 TL bonus kazandırıyor. İşte Garanti BBVA'nın o kampanyası ile ilgili tüm detaylar...

Garanti BBVA'nın bu kampanyası herkesi sevince boğacak! Tarih verildi fırsatı kaçırmayın!

Ülkemizde meydana gelen zamlı dönemler ile alım gücü düşen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Garanti BBVA aracılığı ile sıfır faiz olanaklarıyla peşin kredi şansı sunuluyor. Milyonların beklediği faizsiz kredi avantajı ayağına geldi.

İlker Kuruöz kaç yaşında? İlker Kuruöz iş hayatına nerede başladı?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi İlker Kuruöz kaç yaşında? İş hayatına nerede başladı? İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası emeklilerden sonra herkesi güldürdü! Bu müjdeyi kaçırmayın! Promosyon değil ama onun kadar iyi!

Garanti Bankası, borçlarıyla mücadele eden ve nakit sıkıntısı çeken müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Garanti 2014te kaç kişiye konuy kredisi verdi Haberi

Garanti 2014te kaç kişiye konuy kredisi verdi

Garanti Bankası, iş ve finans dergisi World Finance Magazine tarafından bireysel bankacılık alanında Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası (The Best Retail Bank of Turkey) seçildi.


Garanti'den yapılan açıklamaya göre küresel bankacılık, finans ve sermaye piyasaları konusunda değerlendirme, yorum, makale ve haberlere yer veren ve iki ayda bir yayınlanan World Finance Magazine, Garanti'yi bireysel bankacılık alanında Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası seçti.  


Dergi, 2007'den bu yana alanında uzman jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle farklı sektörlerde ülkelerin en iyi kurumlarını belirliyor. Ödüller, dünya finans ve iş çevrelerince önemli bir referans olarak kabul ediliyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, banka olarak 12 milyona yaklaşan bireysel müşterilerine üstün teknolojileriyle yenilikçi ürün ve hizmetler sunduklarını bildirdi.


Teknolojik altyapıları, dijitaldeki hizmetleri, internet ve mobil...