02 / 05 / 2024

Garanti Bankası güncel konut kredi faizleri

Garanti Bankası güncel konut kredi faizleri

Garanti Bankası hafta başı itibariyle konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faiz oranları yüzde 1.69’a gerildi...

Bankalar güncel ihtiyaç kredilerini açıkladı! 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz artışında sonra bankalar da faizlerinde hızla güncelleme yaptı. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizlerinde artış yaşandı. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Güncel rakamlar ve detaylar.

Bankaların konut kredisi güncel faiz oranları neler? 900 bin TL konut kredisi alınırsa aylık ödeme tutarı ne kadar olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 500 baz puan artışı sonucunda yüzde 40 seviyesine çıkarmasıyla, konut kredisi faiz oranlarına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, güncel konut kredisi faiz oranlar neler? İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan kredi müjdesi... Faiz oranını görenler şaştı kaldı. Verecekler miktar da belli

Garanti Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik önemli bir adım geldi. Banka tarafından verilecek kredinin detayları da açıklandı.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. Bankalar yeniden yarışa girdi, pist uçuyor. Emekliler acil buraya

Emekli promosyonunda bankalar arasında yeniden büyük bir yarış başladı. Halkbank, Garanti Bankası, Akbank, ING. yeniden yarışmaya başladı. Promosyon miktarları da güncellendi.

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Garanti Bankası herkese bu kadar parayı garanti verecek

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir adım geldi. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre bankanın istediği şartları yerine getirenlere para ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan milyonlarca müşterisine acil açıklama. Unutulmayacak bir fırsat açıkladılar

Özel bankalar arasında sık kampanya yapmaya özen gösteren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan müşterilerin uzun süre unutamayacağı bir kampanyanın detayları açıklandı. İşte sıfır bilgisayar kazanmanıza neden olabilecek kampanyanın detayları...

Garanti Bankası'ndan müthiş müjde. Emekli promosyonları güncelleme

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları hakkında yeni açıklama geldi. Henüz promosyon ödemesi almayan vatandaşların mutlaka detaylara bakması gerektiği belirtildi.

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında bir güncelleme yaptı. Banka, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya taahhüt eden müşterilere, toplamda 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Garanti Bankası'ndan nefes kesen son dakika: Emekliler kalbinize hakim olun! Bu rakamı duyunca inanamayacaksınız!

Emekli promosyonları konusunda bankalar sürekli güncellemeler yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar, Garanti Bankası'nın promosyon miktarını da merak ediyordu. İşte Garanti Bankası'nın promosyon miktarıyla ilgili detaylar...

Garanti Bankası'ndan sürpriz. Emekli promosyonunda rakamlar değişti

Bankalar emekli promosyonları konusunda güncellemelere gitmeye devam ediyor. Garanti Bankası'nın promosyon miktarı da vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. İşte Garanti Bankası'nın promosyon miktarı hakkında detaylar.

Garanti Bankası güncel konut kredi faizleri Haberi

Garanti Bankası güncel konut kredi faizleri

Garanti Bankası hafta başı itibariyle konut kredisi faiz oranlarında indirim uygulayarak yüzde 1.75 olan konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.69’a kadar düşürdü. Garanti Bankası gerçekleştirdiği indirim sonrasında bankaların konut kredisi faiz oranları ortalamasının yüzde 0.21 puan altında faiz oranı ile konut kredisi kullandırmaya başladı.

Garanti Bankası Konut Kredisi Faizleri

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; Garanti Bankası faiz indirimi sonrasında 500.000 TL’ye kadar limitli ve 10 yıl vadeye kadar konut kredilerinde yüzde  1.69 faiz oranı sunuyor. Banka 10 yıl vade üzerinde 20 yıl vadeye kadar yüzde 1.95 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor.

Konut Kredisi Hesaplama

Garanti Bankasından 100.000 TL tutarda 5 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 4.000 TL oluyor. Kredinin vade sonunda yapılan toplam geri ödeme miktarı ise 189.000...