29 / 04 / 2024

Garanti Bankası kiracıya özel konut kredisi

Garanti Bankası kiracıya özel konut kredisi

Garanti Bankası kiracıya özel konut kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler, peşin faiz ödemeden konut kredisi kullanabiliyor.banka, 3-120 ay vade aralığındaki oranlarım yüzde 1.20'den yüzde 1.16'ya indirdi.

Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank ve Garanti Bankası... Bankalarla ilgili bomba gelişme. Hemen bakın

Vatandaşlar enflasyonun yükselmesi ve depremden sonra yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından kredi aramaya başladı. Akbank, İŞ Bankası, Garanti Bankası ve Denizbank tarafından da vatandaşlara yönelik önemli miktarda krediler veriliyor. İşte detaylar...

Garanti Bankası son noktayı koydu! Bu promosyon rakamları başka yerde yok!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin nihayete ermesi ile en düşük emekli aylık güncellemesi akabinde promosyon tutarları da tekrar güncellenmeye başladı. Emekli promosyon ödemelerini güncelleyen Garanti Bankası ile beraber emekliler bankaya hücum etti.

Garanti Bankası'nda hesabı olanlara acil uyarı! Bankadan flaş bir açıklama geldi

Garanti Bankası'nda hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Vatandaşların bu bilgiyi almasının oldukça faydalı olacağı belirtildi.

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Cep telefonu, beyaz eşya, mobilya gibi toplu para gerektiren alışverişlerini nakit parası olmadığı için erteleyenlere Garanti Bankası’ndan 500 TL ile 50 bin TL arasında kredi fırsatı sunuluyor.

Garanti Bankası müjdeyi verdi! Başvurusu onaylanan herkese geri ödemesiz 500 TL verecek!

Garanti Bankası'ndan müşterilerine müjde niteliğinde bir haber verdi. Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup bireysel kredi kartı başvurusu onaylananlara 500 TL e-ticaret harcamalara 500 TL bonus verilecek.

Emekli promosyonunda Garanti Bankası'ndan yeni haber! Kapıdan giren 6 bin TL'yi kapacak!

Emekli promosyonu ödemeleri ile ilgili bankalardan ardarda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası da Aralık ayında emeklilere ödeyeceği promosyon rakamlarıyla ilgili bir duyuru yayımladı. İşte detaylar...

Bankalar peş peşe açıkladı! İşte Garanti Bankası emekli promosyon tutarı!

Emekli vatandaşlar maaşlarını taşıyacakları bankaya karar verirken promosyon tutarlarına bakıyor. Garanti Bankası da promosyon tutarını açıkladı. İşte bütün detaylar…

Garanti Bankası kasım ayında vereceği emekli promosyon rakamlarını açıkladı!

Garanti Bankası, kasım ayının gelmesiyle birlikte internet sitesinde bulunan emekli promosyon sayfasını güncelledi. İşte detaylar...

Garanti bankası promosyon miktarı ne kadar?

Emekli promosyon konusu hala gündemde olan konulardan biridir. Emekli vatandaşlar tek tek bankaların promosyon miktarını araştırmaktadır. Onlardan biri de Garanti Bankası. İşte Garanti Bankası promosyon miktarı!

İş Bankası ve Ziraat derken Garanti Bankası durur mu? 5 bin TL verecekler hemen şimdi bakın

Ziraat Bankası ve İş Bankası tarafından art arda kampanya paylaşımları yapılırken, Garanti Bankası'ndan da dikkat çeken bir adım geldi. Garanti Bankası müşterilerine yönelik önemli bir kampanyanın detaylarını duyurdu.

Bankalar kar rekoru kırmaya devam ediyor. Garanti Bankası'nın karı yüzde 300'ün üzerinde arttı

Garanti Bankası'nın yılın ilk 9 ayında karı yüzde 307 artışla 38.6 milyar TL'ye yükseldi. Banka yılın üçüncü çeyreğinde ise piyasa beklentilerini aşarak 17,5 milyar TL net dönem karı elde etti.

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Garanti Bankası çok kısa süre önce açıkladı

Emekli promosyonu alan vatandaşların yanında promosyon alamayan vatandaşlar da var. Kolları sıvayan Garanti Bankası ise paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya başlattı.

6 yıllık kiracıya tekmeli yumruklu dayak! 10 günlük rapor alan kiracı şikayetçi olacak! 

Ev sahibi ve kiracı arasındaki tartışmalar büyüyor. Şimdi de Gaziosmanpaşa'da ev sahibinin kardeşinden kiracıya saldırı iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Garanti Bankası kiracıya özel konut kredisi Haberi

Garanti Bankası kiracıya özel konut kredisi

Garanti Bankası kiracıya özel konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptığını duyurdu. KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre Nisan ayında başlayan indirim, Mayıs ayında da devam etti. 1 ay için konut kredisi faiz oranlarında 0.04 puanlık indirime giden banka, 3-120 ay vade aralığındaki oranlarım %1.20'den %1.16'ya, 121-240 ay vade aralığındaki oranlarını ise %1.23'den %1.19'a düşürdü.


Bankadan yapılan açıklamaya göre, peşin faiz ödemeye gerek kalmadan yararlanılabilen kampanyada ,hayat sigortası zorunlu tutuluyor. Kredi alan kişinin vefatı durumda varislerin borç yükü altına girmeden kalan borcun sigorta fonundan karşılanabilmesi için gerekli olan hayat sigortası, kredi kullanan kişinin yaşına ve kredi tutarına bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.


Kampanyadan yararlanmak isteyenler ayda 1.570 TL taksit ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanılabiliyor. Konut kredisi hesaplama yapıldığında kredi vadesi sonunda bankaya toplam...