27 / 04 / 2024

Garanti Bankası yeşil ofis

Garanti Bankası yeşil ofis

Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programını (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diplomasını almaya hak kazandı.

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında bir güncelleme yaptı. Banka, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya taahhüt eden müşterilere, toplamda 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Garanti Bankası emeklilerden sonra herkesi güldürdü! Bu müjdeyi kaçırmayın! Promosyon değil ama onun kadar iyi!

Garanti Bankası, borçlarıyla mücadele eden ve nakit sıkıntısı çeken müşterilerine özel faizsiz kredi kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası'ndan emeklilere ballı müjde! 8.500 TL'ye varan promosyon verilecek!

Mayıs ayı itibariyle emekli maaşı alan vatandaşlar için emekli promosyon ödeme rekabeti arttı. Garanti Bankası, emekli maaşını taşıyanlara 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır. İşte tüm detaylar...

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.

Garanti Bankası'ndan müjde! 925 TL'ye varan bonus fırsatı!  

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak bilinen Garanti Bankası, Bonus üzerinden dev kampanyasını resmen açıkladı! Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? Kampanyaya dahil edilen kartlar neler? İşte kampanya hakkında tüm detaylar...

Elektrikli araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan uygun koşullarla Yeşil Taşıt Kredisi

Ziraat Bankası, ‘Yeşil Taşıt Kredisi’ ile elektrikli ya da hibrit araç almak isteyen müşterilerine yeni bir hizmet sunuyor. Peki bu krediden kimler nasıl faydalanacak?

Bankalar kar rekoru kırmaya devam ediyor. Garanti Bankası'nın karı yüzde 300'ün üzerinde arttı

Garanti Bankası'nın yılın ilk 9 ayında karı yüzde 307 artışla 38.6 milyar TL'ye yükseldi. Banka yılın üçüncü çeyreğinde ise piyasa beklentilerini aşarak 17,5 milyar TL net dönem karı elde etti.

Garanti Bankası'ndan müjde şimdi geldi! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti Bankası, www.bonus.com.tr üzerinden büyük bir kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi. Kampanyaya katılan herkes, 120 TL'ye varan Bonus kazanacak! Peki, kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...

Garanti Bankası’ndan Çiçek Sepeti için dev promosyon: Yüzde 0 faizli avans hesap!

Garanti Bankası çiçek sepeti satıcılarına %0 faizli avans ve 1.500 TL’ye kadar reklam desteği sunuyor. İşte detaylar…

3 bin 4 bin 5 bin 6 bin değil! Garanti Bankası da emekli promosyon miktarını açıkladı

Diğer bankaların ardından Garanti Bankası da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı. İşte bu miktar hakkındaki tüm detaylar...

8 bin TL veren de var 9 bin TL de! Garanti bankası emekli promosyon tutarını açıkladı

Bankalar arasında emeklilere yönelik 8 bin veya çeşitli yan haklarla 9 bin TL'ye kadar promosyon verenler var. Garanti Bankası emeklilere vereceği promosyon tutarını açıkladı. İşte herkes tarafından çok merak edilen o tutar.

Garanti BBVA’dan, sürdürülebilir binalar için özel yeşil ticari kredi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlar için yeşil ticari kredi ürününü çıkardı.

Garanti Bankası yeşil ofis Haberi

Garanti Bankası yeşil ofis


Garanti Bankası, Genel Müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programını (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diplomasını almaya hak kazandı.


Garanti  Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın genel müdürlük binasında başlattığı, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Yeşil Ofis Programını (Green Office) başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den Yeşil Ofis Diplomasını almaya hak kazanan ilk banka oldu.


WWF Yeşil Ofis Programı, ofis binalarında enerji verimliliğine ve kaynak tüketimine yönelik önlemler almak, bu konularda çalışan farkındalığını artırmak, geri dönüşüm sistemi uygulamak gibi önlemler alarak, ekolojik ayak izini azaltmayı hedefliyor. 


Garanti, enerji verimliliği sağlamak ve iklim değişikliğiyle mücadele etmek amacıyla katıldığı program kapsamındaki çalışmalarını, bankanın diğer binalarında da yaygınlaştırmayı planlıyor.


Garanti, yürütülen çalışmaları bütünsel bir sisteme kavuşturmak amacıyla 2012 yılında Çevre Yönetim Sistemini...