17 / 05 / 2024

garanti koza kapadık arsası

garanti koza kapadık arsası

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Esenyurt Kapadık'taki Garanti Koza'ya sattığı arsasını, yine Garanti Koza'nın sahibi olduğu Akfil Holding'e devrettti. Esenyurt Kapadık'ta yer alan arsanın değerleme raporu ekte...

Garanti Koza’dan 7 yıldır tapularını alamayan mağdurlara şimdi de Burgan Bank engeli: 'Evlerimiz satılmak isteniyor!'

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde, Garanti Koza'nın Burgan Bank'a olan borçları sebebiyle evler satılmak isteniyor. Mağdurlar, Garanti Koza ile Burgan Bank arasında anlaşma yapılmasını ve tapularını alabilmeyi talep ediyor. 

Garanti Koza Kozapark projesinde ipotek krizi bitti, 3 bin 500 tapudan 1.500’ü sahiplerine verildi!

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde 3 bin 500 tapudan 1.500 tanesi sahiplerine verildi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Akkoza’da da hukuki süreç sürüyor. 

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Garanti BBWA’dan kırmızı alarm! 2 gün içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

Garanti BBWA, 14 Temmuz’da sona erecek kampanyası için son kez duyuru yaptı. Giyimden kozmetiğe kadar pek çok alışverişlerde toplam 150 TL hediye edeceğini duyuran Garanti BBWA, müşterilerin elini çabuk tutması gerektiğini belirtti.

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! Garanti Bankası çok kısa süre önce açıkladı

Emekli promosyonu alan vatandaşların yanında promosyon alamayan vatandaşlar da var. Kolları sıvayan Garanti Bankası ise paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya başlattı.

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Garanti Koza mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ancak lansmanı yapılmayan Garanti Koza İnşaat'ın KozaPark projesinden ev alan birçok kişi mağdur olduklarını söyleyerek, dava açtı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Myd Koza Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myd Koza Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salim Bilgili tarafından kuruldu.

garanti koza kapadık arsası Haberi

garanti koza kapadık arsası


Akiş GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


12.03.2013 ve 27.09.2013 tarihli Özel durum açıklamalarımıza konu olan ve 11.03.2013 tarih ve 11 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Garanti Koza İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye satımına karar verilmiş olan İstanbul ili Esenyurt ilçesinde yer alan 382 Ada 11 parsel numaralı gayrımenkul,  Garanti Koza İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin talebi ve firmamızın onayı  doğrultusunda;  27.09.2013 tarihli özel durum açıklamamızda belirtilen koşullarda bu kez Garanti Koza İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş.'ne değil,  Garanti Koza İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş.'nin  %99,99' na sahip olduğu Akfil Holding A.Ş.'ne devir edilmiş olup, KDV dahil bedeli tahsil edilmiştir.


Kapadık değerleme raporu için