10 / 08 / 2024

garanti yeni ortağı

garanti yeni ortağı

HEDEF Finansal Hizmetler, Garanti Yatırıma bağlı Garanti Yatırım Ortaklığı' nı satın almak üzere anlaşma imzaladı. Şirketin iştiraki Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı bünyesinde gerçekleştirilece k...

Garanti emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Garanti BBVA'nın yeni emekli paketiyle emekli vatandaşların hesaplarına 15 bin TL yatırılacak. İşte Garanti BBVA Nisan 2024 yeni emekli paketi...

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

Seçim sonrasında özel tüketime sert fren geliyor! Artık alış veriş yapmak hayal olacak!

Üç yıllık yeni Orta Vadeli Program, “sıkı para” politikası ile ekonomiyi soğutma ve özel tüketiminin baskılanması sinyalini verdi. Ancak bu politikaların Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında uygulanması bekleniyor.

Milyonlarca kişi bekliyordu! Yeni emeklilik sistemi geliyor: Yaş düşecek, kıdem tazminatı garanti olacak! Son dakika! 

Türkiye'de bir süredir gündemde olan ikinci emeklilik Orta Vadeli Program'da da yer aldı. İkinci basamak emeklilik ile çalışanlar çifte maaş alabilecek ve kıdem tazminatı garanti olacak. İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan yeni kampanya vatandaşın bankaya akın etmesine ve kampanyadan faydalanmak için şartları araştırmaya sevk etti. Biz de bu haberimizde kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Oppo, Fiyat Performans canavarı K11x modelini tanıttı!

Oppo'nun yeni orta seviye telefonu K11x, Snapdragon 695 işlemci, 108 MP kamera ve büyük batarya gibi özelliklerle dikkat çekiyor, uygun fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Xiaomi Redmi Note 12S, Migros Mağazalarında Şimdi Satışta!

Xiaomi'nin Yeni Orta Segment Telefonu Redmi Note 12S, Migros'ta İndirimli Fiyatlarla Buluşuyor. İşte ayrıntılar...

Garanti BBWA’dan yeni duyuru! 1.000 TL hediye edilecek!

Bankalar müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak amacıyla birbiri ardına yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Garanti BBWA’dan da yeni bir kampanya duyurusu geldi. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL hediye edeceğini paylaştı.

Bayram öncesi müjde geldi! Faiz yok... Masraf yok! 5 000 TL ödenecek! Bu parayı almayan dizini döver

Peşi para gereksinimi olanlar dikkat! Yükselen ücretler sebebiyle geçinme derdi yaşayan vatandaşlara müjdeli haber Garanti Bankası'ndan geldi.  Düşük faizli kredileri ile müşteriler aracılığı ile devamlı tercih edilen Garanti yeni kampanyasını ilan etti.

108 megapiksel kameralı Huawei Nova 10 Youth Edition tanıtıldı! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Huawei Nova 10 Youth Edition neler sunuyor? Huawei'nin yeni orta sınıf modeli 108 MP kamerasıyla dikkat çekiyor.

garanti yeni ortağı Haberi

garanti yeni ortağı

HEDEF Finansal Hizmetler, Garanti Yatırıma bağlı Garanti Yatırım Ortaklığı'nı satın almak üzere anlaşma imzaladı. Şirketin iştiraki Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı bünyesinde gerçekleştirilecek, Garanti Yatırım ile Doğuş Holding ve Doğuş Otomotivin sahip olduğu imtiyazlı paylar ile hamiline yazılı B Grubu payları kapsayan satın alma işlemine SPK'nın onay vermesi gerekiyor. Satın alma ile finansal holding yapısının tamamlanacağını belirten Hedef Finansal Hizmetler Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp, "Portföy yönetimi ve girişim sermayesi yatırım ortaklığı ile devam ettiğimiz faaliyetlerimize SPK'nın onaylaması halinde menkul kıymet yatırım ortaklığı da eklenmiş olacak" dedi. 


Vatan...