08 / 05 / 2024

garden hill başlangıç fiyatı

garden hill başlangıç fiyatı

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Garden Hill projesi İstanbul Avrupa yakası Yenibosna'da hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 465 bin liradan başlıyor.

Garden Hill'de fiyatlar 465 bin TL'den başlıyor!

Bahçelievler Garden Hill projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projede yer alan dairelerin fiyatları 465 bin TL'den başlıyor.

Garden Hill'de daire fiyatları 465 bin TL'den başlıyor!

Bahçelievler Garden Hill projesinde daire fiyatları 465 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Projenin daireleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

EYT tablosunda önemli değişiklikler yapıldı! 1999-2005 arası sigortalı başlangıcı olanlar için süreç 1 yıl!

Son dönemlerde Türkiye'nin ana gündem maddelerinden biri olan EYT yasası şimdi yeni düzenlemeleri beraberinde getiriyor. 9 Eylül 1999 öncesinde sigortalılık başlangıcı olan bireyler ve bu tarihten önce sigorta başlangıcı yapmış olanlar için emeklilikte yeni bir dönemin kapılarını açtı.

ABD'de konut başlangıçları Haziran 2020'den bu yana en düşük seviyeye indi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Ağustos ayında yüzde 11,3 azaldı ve 1 milyon 283 bine geriledi. Söz konusu rakamlar Haziran 2020'den bu yana görülen en düşük rakamlar...

ABD'de konut başlangıçları Haziran'da yüzde 8 azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan istatistiklere göre, ABD'de konut başlangıçları Haziran ayında yüzde 8 azalışla 1 milyon 434 bine düşerek piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

Mercedes'te fiyatlar çıldırdı: O modelin başlangıç paketi bile 3 milyon 504 bin 500 TL

Mercedes'te 2023 Temmuz fiyatları belli oldu. Artan otomobil fiyatları karşısında vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mercedes'in o modelin başlangıç paketi bile 3 milyon 504 bin 500 TL oldu. İşte detaylar...

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla 1 milyon 631 bine yükseldi ve beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

ABD'de konut başlangıçları yüzde 2,2 artışla beklentilerin üzerine çıktı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Nisan ayında yüzde 2,2 artışla 1 milyon 401 bine yükselirken, beklentilerin biraz üzerinde geldi.

ABD'de konut başlangıçları 1 milyon 450 bine yükselerek beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, bu yılın Şubat ayında yüzde 9,8 artışla 1 milyon 450 bine yükseldi ve beklentileri aştı.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü üçüncü aya taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Kasım ayında yüzde 0,5 azaldı ve 1 milyon 427 bine gerileyerek düşüşünü 3. aya taşıdı.

ABD'de müstakil konut başlangıçları 2020'den bu yana en düşük seviyede!

ABD'de Ekim'de yeni konut başlangıçları, konut arzında yaşanan sert daralmanın inşaat sektörü üzerinde baskı kurmasıyla düşüşünü sürdürdü. ABD’de Ekim ayında yeni konut başlangıçları, konut talebinde yaşanan sert daralma sebebiyle düşmeye devam etti.

Doların geleceği en dip seviye belli oldu! ''Bu daha başlangıç'' diyen Ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı

ABD dolar kurunun geleceği en dip seviye için ''bu daha başlangıç'' diyen ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı.

garden hill başlangıç fiyatı Haberi

garden hill başlangıç fiyatı


212 adet konut ve 8 adet ticari birimin bulunduğu Garden Hill projesinde 7 blok bulunuyor. Bloklar 8, 9 ve 10 katlı olarak tasarlandı.


Özkanca Yapı ve Girişim tarafından İstanbul Avrupa yakası Yenibosna'da konumlandırılan Garden Hill projesinde fiyatlar 465 bin liradan başlangıç gösteriyor


Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Garden Hill projesinde kat irtifakı çıktı.


Yüzde 8 KDV oranının bulunduğu Garden Hill projesinde fiyatlara KDV de dahil. Projenin arsa alanı 24 bin 660 metrekare olarak belirlendi.



Garden Hill ödeme planı!


1-)Banka kredisi ödemelerinde yüzde 10 indirim uygulanıyor,

2-)Banka kredisinde 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 

3-)Firmanın bünyesinde banka kredilerine 6 ay vade yapılıyor.


Teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması hedeflenen Garden Hill projesinde 220 araç kapasiteli otopark,...