05 / 05 / 2024

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adresi

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adresi

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Derya Yılmaz ve Orhan Balcıoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos 'ta Başakşehir 'de kuruldu.

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Seçimlerden sonra gayrimenkul alabilecek miyiz?

Konut sahibi olmanın zor olduğu şu günlerde milyonlarca kişi ev sahibi olabilmenin hayallerini kuruyor. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 oldu! Ortalama bir konut fiyatı 3 milyon TL’yi solladı!

Konut satış rakamları düşerken, fiyatlar hızını keserek yükselmeyi sürdürüyor. Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa’nın araştırmasına göre, konut fiyatlarındaki yıllık artış yüzde 103 olarak kaydedildi.

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Çin'in en büyük gayrimenkul şirketi Country Garden'da büyük kriz! 

Çinli gayrimenkul geliştiricisi Country Garden yaptığı açıklamada tüm offshore ödeme yükümlülüklerini yerine getiremeyebileceğini söyledi.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

İzmir Dikili'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili İsmetpaşa Mahalesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adresi Haberi

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adresi

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Derya Yılmaz ve Orhan Balcıoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Başakşehir'de kuruldu.


Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları  başlıca şunlardır. 1- Gayrımenkul projelerine yatırım yapmak, danışmanlık hizmetleri vermek, hertürlü gayrımenkul alım satımı,inşaat ve  taahhüt işleri  ve aracılık yapmak, emlak komisyonculuğu yapmak, emlak ve gayrımenkul ekspertizliği yapmak, gayrımenkul kiralamak ve kiraya vermek, 2- Konuları ile ilgili olarak; ipotek vermek, ipotek tesis etmek, eğitim, araştırma ve geliştirme  faaliyetlerinde bulunmak, 3- Konuları ile ilgili hertürlü taşıt, demirbaş ve menkul mallar almak, satmak,   4- Konuları ile ilgili emlak kiralamak, kiraya vermek, kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak bu konuda taahhütlerde bulunmak, ortaklıklar kurmak veya kurulu...