17 / 05 / 2024

Gary Keller

Gary Keller

Gary Keller’den, gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı geldi. Keller’in, bilgi, tecrübe ve de deneyimlerine yer verdiği Milyoner Gayrimenkul Danışmanı adlı kitabı Türkçe olarak raflardaki yerini aldı.

SEC Başkanı'ndan kripto para uyarısı...

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC Başkanı Gary Gensler, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulundu. İşte haberin detayları...

Ünlü ekonomistten korkutan iddia! ‘Ticari gayrimenkul balonu patlayacak!’

2006’da kaleme aldığı “Konut balonu muhtemelen patlayacak” makalesi ile tüm dünyayı sarsan 2008 finansal krizini tahmin eden ABD’li ekonomist Gary Shilling, yeni bir uyarı yaptı: “Şimdi en büyük balonun ticari gayrimenkul olduğunu öngörüyorum.”

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

SEC Başkanı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

ABD’nin menkul kıymetlerden sorumlu düzenleyici kuruluşu SEC Başkanı Gary Gensler, dijital para sektörüne ilişkin, daha fazla denetlenmesi çağrısını yineledi.

ABD'nin SPK'sından kripto paralar için uyarı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto para piyasalarını mümkün olan en üst düzeyde denetleyeceklerine dikkat çekerek Kongre'ye kripto para piyasasının regülasyonuna ilişkin daha fazla yetki ve kaynak sağlama çağrısı yaptı.

Bitcoin 58 bin doları geçti!

Kripto para piyasalarındaki volatilitede, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto para borsalarının daha çok düzenleneme gerektirdiğine dikkat çekti. Peki kripto para piyasalarında son durum ne?

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Gary Keller Haberi

Gary Keller

Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams Kurucu Ortağı Gary Keller’den, gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı. Keller’in, bilgi, tecrübe ve deneyimlerine yer verdiği Milyoner Gayrimenkul Danışmanı (MGMD) adlı kitabı Türkçe olarak raflardaki yerini aldı. New York Bestseller listesinden inmeyen ve bugüne kadar 1 milyon adet satan kitap, başarıyı hedefleyen danışmanlara adım adım milyonlar kazanan bir danışman olabilmenin püf noktalarını sunuyor.


Uluslararası bir gayrimenkul danışmanlık firması olan Keller Williams’ın Kurucu Ortağı Gary Keller, gayrimenkul danışmanlarının hedefledikleri başarıya ulaşabilmeleri için başucu kitabı kaleme aldı. Keller’in bilgi ve tecrübelerini aktararak, 2004 yılında Milyoner Gayrimenkul Danışmanı (MGMD) adıyla hazırladığı kitabı, Altın Kitaplar Yayınevi tarafından artık Türkçe olarak raflardaki yerini aldı. İlk yayımlandığı dönemde Business Week Bestseller olan kitap, bugüne kadar bir milyon adet sattı.


Gayrimenkul sektöründeki deneyimlerini çok...