22 / 07 / 2024

Gateway dergisi

Gateway dergisi

Häfele’nin dört yıldır ilgiyle okunan mimarlık ve tasarım dergisi Gateway, yeni yazarları, dinamik arayüzü ve güncel içeriğiyle online izlenen bir mimarlık ve tasarım platformuna dönüştü.

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serap Karadağ tarafından  açıldı. 

Gateway İstanbul Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway İstanbul Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Atmeh, Erdal Umuç, Özcan Umuç ve Samer Karaca ortaklığında kuruldu.

African Business Dergisi'nden Türk inşaat şirketlerine övgü! 

Yaklaşık 40 yıldır Afrika'daki iş dünyasına ilişkin analizler yayımlayan African Business Dergisi, Türk inşaat şirketlerinin kıtada gösterdiği performansa övgülerde bulundu...

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te FAYSAL A.    ABDINOOR tarafından kuruldu.

CushBakışı Dergisi Aralık sayısı yayınlandı!

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin zengin içeriği ve konukları ile yılın son sayısı yayınlandı. 

Mahall Bomonti İzmir, Atlas Tarih Dergisi işbirliği ile işbirliği yaptı!

Mahall Bomonti İzmir; Atlas Tarih Dergisi işbirliğiyle önemli bir çalışmaya imza attı.  “Bir Osmanlı Kentinin Modernleşme Adımları” kitabıyla kentin tarihine ışık tuttu..

Vural Gökçalı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Modacı Vural Gökçalı ile Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Villadaki tarihi eşyalarla ev müzeye dönüştü.

Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Serbest Mimar Dergisi'nin 25. sayısı çıktı!

3 ayda bir yayınlanan Serbest MİMAR Dergisi'nin 25. sayısı çıktı. Dergi, Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından yayınlanıyor.

Gateway dergisi Haberi

Gateway dergisi

Dünyadan ve Türkiye’den en ilham verici projelere, sıra dışı mekanlara, mimarlık ve tasarım gündeminden en sıcak konulara, röportajlara ve belli bir temaya odaklanan araştırmalara yer veren Gateway, basılı yayının sınırlarından çıkıyor ve dijital yayıncılığa odaklanarak artık çok daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşıyor.


Häfele Gateway, yenilenen yüzünün tanıtımını, Häfele Türkiye’nin prodüksiyon destekçisi olarak yer aldığı Places of Memory (Hafıza Mekanları) Türkiye Pavyonu’nun ön gösteriminden ilk izlenimleri aktaran güncel haberlerle birlikte yaptı.  Dünyanın en önemli güncel sanat ve mimarlık etkinlikleri arasında sayılan Venedik Bienali 14. Uluslararası Mimarlık Sergisi 7 Haziran’dan başlayarak 23 Kasım 2014 tarihine kadar sürecek. 


20 yıllık uzun süreli mekanda bu yıl ilk kez yer alan Places of Memory Türkiye Pavyonu, atölye çalışmaları, projeye eşlik etmesi için hazırlanan kitaba katkıda...