08 / 05 / 2024

gayrimenku ldanışmanlığı firmaları

gayrimenku ldanışmanlığı firmaları

TNL Gayrimenkul Geliştirme, hizmet verdiği alanlara endüstriyel gayrimenkul danışmanlığını da ekliyor. Yeni yapılanmada sektörün önemli isimlerinden biri olan Gökhan Civan’da TNL de yönetici ortak olarak yerini alıyor.

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Güldan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık firmaları için geçici lisans sistemi oluşturulmalı!

Realtor Gayrimenkul'ün kurucusu Anıl Ulaş Övençoğlu gayrimenkul danışmanlık firmaları için çalışma izninden önce 'Geçici Lisans'' Sistemi oluşturulması gerektiğini söyledi.

Rezerv Danışmanlık seçkin projelere çözüm ortağı oluyor!

Rezerv Danışmanlık seçkin inşaat firmalarının inşa ettiği ticari ofis, home office, konut ve karma projeleri için günün koşullarına uygun çözümler üreterek, pazarlama ve satış hizmeti veriyor...

Pamir&Soyuer özel projelere de danışmanlık yapacak!

Arsa, ticari ve konut alanlarında gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmetleri veren Pamir&Soyuer, bu alanda dünyanın önde gelen firmalarından Knight Frank ve Douglas Elliman ile işbirliğine gitti.

REC Experts 11 AVM'nin teknik danışmanlığını aldı!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi’nin Türkiye’deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı..

Pronet UNIQ eğitim ve danışmanlığı ile müşteri memnuniyetini artırdı!

Güvenlik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Pronet, müşteri hizmetlerinin yeniden yapılanması konusunda danışmanlık, değerlendirme merkezi ve eğitim hizmetleri için UNIQ Eğitim ve Danışmanlığı’nı iş ortağı olarak seçti.

Çevre danışmanlık firmasının görevleri nelerdir?

Çevre danışmanlık firmalarında, en az birinin ise kamu veya özel sektörde çevre ile ilgili olarak en az 2 yıllık mesleki tecrübeye sahip çevre görevlisi olması zorunlu oluyor. Peki, çevre danışmanlık firmasının görevleri nelerdir?

Çevre danışmanlık firması nasıl kurulur?

Çevre Danışmanlık Firması, çevre yönetimi hizmeti vermesi için Bakanlık tarafından belgelendirilen tüzel kişi olarak nitelendiriliyor. Peki, çevre danışmanlık firması nasıl kurulur? İşte çevre danışmanlık firmaları..

Kürşat Tuncel: İnşaat firmalarının satabilecekleri konutları üretmeleri lazım!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde Anthill B Kule Kat:54'te gerçekleşen, 7. Konutta Satış ve Pazarlama toplantısında Satış Küpü Danışmanlık A.Ş Kurucusu Kürşat Tuncel firmaların ürettikleri konutlar hakkında fikirlerini dile getirdi.

Makbule Yönel Maya: Avrupalı firmaların kentsel dönüşüme ilgisi arttı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, son iki yıldan bu yana özellikle Avrupalı firmaların kentsel dönüşümle ilgilenmeye başladıklarını kaydederek, “Daha çok Beşiktaş, Levent, Gayrettepe gibi bölgelere bakıyorlar” dedi...

Site yönetimi firmaları hangileridir?

Site yönetimi, resmi kurum iştiraki ve özel firmalar tarafından gerçekleştirilir. Kurumsal olarak Boğaziçi Yönetim A.Ş.'den sonra Emlak Yönetim A.Ş. de sektöre girmiştir.Danışmanlık firmaları ile Ağaoğlu, Artaş, Soyak ve Dumankaya bu hizmeti verir.

Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik!

Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik 12 Kasım 2010 tarihli ve 27757 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte, çevre danışmanlık firmalarına yeterlik belgesi verilmesine ilişkin usul ve esaslar belirleniyor...

Vakıf GYO Bilge ve Peritus Gayrimenkul firmaları ile anlaştı!

Vakıf GYO, Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile Peritus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş firmalarından değerleme hizmeti alacak.

gayrimenku ldanışmanlığı firmaları Haberi

gayrimenku ldanışmanlığı firmaları

Yeni yapılanmada sektörün önemli isimlerinden biri olan Gökhan Civan’da TNL de yönetici ortak olarak yerini alıyor.

TNL, ofis piyasasının her geçen gün gelişmesi ile birlikte yatırımcılara daha iyi hizmet sunabilmek adına hizmet ağını genişletiyor. Türkiye’de gün geçtikçe büyüyen endüstriyel gayrimenkul pazarındaki profesyonel hizmet açığını gören TNL, bu alanda önemli isimlerden biri olan Gökhan Civan ile birlikte yoluna devam ediyor.

Endüstriyel gayrimenkul alanında sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını doğru tespit ederek en uygun çözümleri sunmayı planlayan TNL, bu kapsamda kurulması düşünülen fabrika ve depoların yer tespiti çalışması, maliyet minimizasyon çalışmaları ve fizibilite etüdlerine kadar her konuda yatırımcılara destek olacak. TNL ayrıca, şirketlerin mevcut gayrimenkullerinin değerlendirilmesi ve geliştirme stratejilerinin belirlenmesi konusunda da danışmanlık hizmeti verecek. 

Yeni yapılanma ile ilgili olarak TNL Yönetici Ortağı Emre Yazıcı; “Ticari...